Mayor Capo di Corfu – Agios Petros ,Krf

Mayor Capo di Corfu – Agios Petros ,Krf

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2020, Krf - LETO 2020, Leto 2020

Mayor Capo di Corfu 3* – Agios Petros ,Krf

Leto 2020 U PRODAJI!

Mayor Capo di Corfu 3* nalazi se u mestu Agios Petros, na 2km od Lefkimija, na velikom delu peščane plaže u južnom delu ostrva. Idealan je za porodice, ovaj hotel kombinuje tradicionalno sa modernim sadržajima za odmor. Hotel je renoviran 2017. godine 

Hotel nudi razne sadržaje za odrasle i decu kao što su otvoreni bazen sa slatkom vodom, dečiji bazen i mini tobogani, dečije igralište, mini klub, odbojka na pesku, nekoliko restorana i barova, lobi bar, mini market, doktor na poziv, masažu, dostupan Wi Fi internet u celom hotelu, renta car, animacija, bilijar, teretana, spa, stoni tenis, teniski teren, vodeni park…

Sve sobe su ukusno dizajnirane  sa satelitskom TV, klimom, mini frižider, fen za kosu, sef (uz doplatu), telefon, mini bar (na zahtev uz doplatu).

Od hotela se lako stiže do poznatih plaža ove regije: Kavos 3km, Arkoudilas 9km, Boukari 17km, Isos 18km

Upit za rezervaciju

 •  

  Mayor Capo di Corfu – 3* Agios Petros ,Krf  – LETO 2020 U PRODAJI!
  TIP SMEŠTAJA USLUGA  

  21/05-10/06
  20/09-09/10

  11/06-10/07
  26/08-19/09

  11/07-25/08

  Dvokrevetna superior  soba pogled bašta 2-3 doručak,večera 102 133 184
  jedno dete do 11,99 godina doručak,večera GRATIS GRATIS  GRATIS 
  Porodična mezoneta 2-4 doručak,večera 122 151 202
  3. odrasla osoba  doručak,večera -30% -30% -30%
  1.dete do 11,99 god ili 2. dete do 1,99 godina doručak,večera GRATIS GRATIS GRATIS
  2.dete od 2- 11,99 godina doručak,večera -50% -50% -50%
  Porodični superior suite  2-6  doručak,večera 152 190 241
   3. i 4. odrasla osoba   doručak,večera -30% -30% -30%
   1. dete do 11,99 god
   doručak,večera  GRATIS  GRATIS  GRATIS
   2. ,3. i 4. dete od 2-11,99 godina  doručak,večera -50% -50% -50%
  Doplata za All Inclusive – odrasli
  ALL
  39
  39
  39
  Doplata za All Inclusive – 1. dete do 11,99 god
  ALL
  GRATIS
  GRATIS GRATIS
  Doplata za All Inclusive – 2. ,3. i 4. dete do 11,99 god ALL
  20
  20
  20

  NAPOMENE:
  *Cene su izražene u eurima po osobi, dnevno.
  *Usluga je polupansion uz mogućnost doplate za All Inclusive
  *usluga dadilje-uz doplatu na licu mesta.
  *WiFi-besplatan u zajedničkim prostorijama

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini)

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. bez kamate,a sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur, i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.