Mujen Apartmani Kopaonik

Mujen Apartmani Kopaonik

Srbija

Apartmani se nalaze u Vikend naselju, u mirnom i zelenom okruženju na sunčanoj strani Kopaonika, koje je idealno mesto za miran i opuštajući odmor daleko od gužve, svakodnevice i brzog ritma života.
Otmene vile pružiće Vam savremenu uslugu uz gostoprimstvo osoblja.

Apartmani MujEn Lux  poseduju besplatan WiFi i restoran sa terasom, u kojem se služe specijaliteti tradicionalne i internacionalne kuhinje. Sve smeštajne jedinice sadrže LCD TV sa kablovskim kanalima, potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo sa tušem.

Objekat uključuje spa centar sa bazenom u zatvorenom, hidromasažnom kadom, raznovrsnim saunama, parnim kupatilom i različitim masažama i kozmetičkim tretmanima. Cenovnik velnes i spa usluga može se dobiti na recepciji.

Objekat ima i restoran. Recepcija radi non-stop. Autobusi staju ispred samog objekta.

Standard apartman u vili MujEn Comfort su razliciti od apartmana do apartmana ,najesce  se u njemu, pored 1 odvojene spavaće sobe sa king size francuskim ležajem, nalazi i dnevni boravak i kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom. Apartman je pogodan za smeštaj 5 odraslih osoba.

Delux apartman u vili MujEn Comfort br 20 ima 81 m2, pri čemu se u njemu, pored 2 odvojene spavaće sobe sa king size francuskim ležajem i krevetom na sprat nalazi i dnevni boravak i kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom. Apartman je pogodan za smeštaj 6 odraslih osoba.

Svaki apartman u objeku je različit . Na linku mozete videti detaljniji opis 

https://mujenlux.com/mujen-lux-apartmani/

https://mujenlux.com/mujen-comfort-apartmani/

 • Usluga na bazi najma / Cene su u eur po noćenju /apartmanu

  Period 1/2 Studio 1/4 Standard 1/4 Superior
  01.04.-07.07.2019. 34 € 39 € 46 €
  07.07.-31.08.2019. 44 € 49 € 55 €
  01.09.-30.11.2019. 34 € 39 € 46 €

  Cena uključuje:

  • Najam (zakup) izabranog apartmana.
  • Završno čišćenje, struju, vodu, grejanje, posteljinu, peškire.
  • Krevetac za bebe na zahtev gosta.

  Cena ne uključuje (obavezno plaćanje na licu mesta):

  • Boravišnu taksu u iznosu 100 RSD po osobi, po danu za odrasle i 50 RSD  po osobi, po danu, za decu od 7 – 15 god. Deca do 7 god. ne plaćaju boravišnu taksu.
  • Osiguranje u iznosu od 30 RSD po osobi, po danu.

  Doplate (nisu obavezne):

  • Za uslugu na bazi polupansiona (švedski sto) – odrasli 15 EUR po osobi, po danu, deca od 2 – 12 god. 7,5 EUR po detetu, po danu.

  Korišćenje sadržaja SPA & WELLNESS centra.

  • Korišćenje sadržaja SPA & WELLNESS centra koji se prostire na preko 500m2 (i sadrži spoljni i unutrašnji bazen, finsku saunu, infracrvenu saunu, aroma – parno kupatilo, tepidarijum klupe, slanu sobu) moguće je uz doplatu. Cenovnik na recepciji.

  Tretmani tela i masaže se zasebno rezervišu i plaćaju dodatno.

  • VIP termini u WELLNESS & SPA centru, od 21h do 00h, uz zatvaranje istog, i Vašu potpunu izolaciju i privatnost. Cena  dostupna na uput.

  Uslovi MujEn Lux Apartmana ****

  • Ulazak u sobe (Check In) je nakon 14 h, izlazak iz sobe (Check Out) je do 10 h.
  • Krevetac za bebe kao i stolica za hranjenje beba u restoranu – GRATIS
  • Doplata za kućnog ljubimca iznosi 20,oo EUR po ljubimcu po danu
 • Budite deo uskršnje čarolije i provedite nezaboravan praznik na Kopaoniku u MujEn Lux Apartmanima!

  26.04.2019. – 05.05.2019.god.

  • Tri noćenja za dve osobe  sa doručkom uz neograničeno korišćenje
  • WELLNESS/SPA centra  (zatvoren bazen, infra crvena sauna, suva finska sauna, đakuzi kade, tepidarijumi / tople klupe, tursko kupatilo, slana soba)  centra  198 € po osobi.
  • Šest noćenja za dve osobe  sa doručkom uz neograničeno krišćenje WELLNESS/SPA centra  (zatvoren bazen, infra crvena sauna, suva finska sauna, đakuzi kade, tepidarijumi / tople klupe, tursko kupatilo, slana soba)  centra  396 € po osobi.

  *Biće organizovano farbanje uskršnjih jaja u restoranu Mujen Lux apartmana.
  *Deca do 12 godina starosti – 50% popusta
  *Osiguranje i boravišna taksa, u visini od 130 rsd po osobi po danu, nisu uračunati u cenu i plaćaju se na licu mesta
  *Za  boravak  manji od tri noći kontaktirati RECEPCIJU.

  Način plaćanja:

  -50% iznosa prilikom rezervacije (u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu banke Intese na dan uplate), ostatak do 15 dana pred put.

 • Napomene:

  – Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja koji dobijate u prostorijama agencija

  – Potpisanik ugovora o putovanja ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja I osiguranja, kao I Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

  – Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.

  Način plaćanja:

  Cene su iskazane u dinarima I plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.

  * Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne banke za efektivu na dan plaćanja.
  *Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA  na 6 rata bez kamate

  U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, ostatak je podložan promeni.

  OPŠTE NAPOMENE:

  ORGANIZATOR PUTOVANJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA I SMEŠTAJNOM OBJEKTU DATE KAKO OD STRANE SUBAGENTA, TAKO I RADNIKA U SOLE AZUR.

  Organizator putovanja je T.A. Sole Azur, licenca 27/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama hotela I u zakonom predviđenim slučajevima.

  DETALJAN PROGRAM PUTOVANJA MOŽETE PREUZETI OVDE 

  Uz ovaj program putovanja važe opšte napomene i opšti uslovi putovanja organizatora putovanja “SOLE AZUR” , uskladjeni sa Yuta standardom I Zakonom o turizmu

 

... na Vama je samo da odaberete ...