Nancy Hotel – Krit (Hersonisos)

Nancy Hotel – Krit (Hersonisos)

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2020, Krit - LETO 2020

Nancy Hotel 3* – Krit (Hersonisos)

Sa površinom od 8.261 km2 ostrvo Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Max.š{irina ostrva je 60 km a max. dužina jje 260 km. Obala je vrlo razuđena sa dosta zaliva, poluostrva, rtova i uvala, i dužine od 1046 km. Krit ima blagu mediteransku klimu. Na ostrvu iima oko 500.000 stanovnika koji uglavnom žive u gradovima. Glavni grad ostrva je Heraklion.

Najveća i najgušće naseljena regija na ostrvu Krit je Heraklion. Smeštena slikovito između dva impozantne planinskih lanaca – Idi na zapadu i Dikti na istoku-Irakliona ima izuzetna arheološka blaga, značajnija obalska naselja, niz slikovitih sela, nepregledne doline s maslinjacima i vinogradima kao i najbolje organizovanu turističku infrastrukturu na Kritu. Jedinstveni spoj urbanog krajolika i prirodnih bogatstava čini regiju Irakliona privlačnom destinacijom.

Destinacija: Hersonisos, KRIT, GRČKA
Lokacija: Centar turističkog mesta
Usluga: Noćenje sa doručkom

Naše mišljenje 2*sup.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto – samoposluženje).  Postoji mogućnost doplate za večeru u taverni Balcony 80m od hotela.
Lokacija: hotel se nalazi u centru Hersonisosa, 60m od gradske peščano šljunkovite plaže (prelazi se ulica). U blizini se nalazi veliki broj kafića i restorana. Od aerodroma Heraklion udaljen je oko 25km. Bus stanica se nalazi na oko 50m od hotela.
Hotelski sadržaj: recepcija, bašta, snek bar, sala za doručak, stoni tenis, pikado, Wi-Fi besplatno u javnim prostorijama.
Sobe: klima uređaj (uz doplatu), SAT TV, radio, telefon, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa.

 

Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja Licenca OTP BR.138/2010.
Turisticka agencija  „SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

... na Vama je samo da odaberete ...