Santa Beach Hotel Agia Triada

Santa Beach Hotel Agia Triada

Grčka, Halkidiki, Kassandra hoteli 2019

Santa Beach Hotel 4*-Agia Triada, 

LETO 2020 USKORO

Santa Hotel

Izuzetan hotel u predgrađu Soluna. Poseduje komforne sobe i apartmane, kvalitetnu uslugu, udoban prostor sa bazenom, internet. Nadomak hotela se nalazi peščana plaza. Idealan je izbor za opuštajući odmor.

Lokacija:Nalazi se u mestu Agia Triada. Udaljen je 19 km od centra Soluna i 10 km od aerodroma „Makedonija“.Od plaze ga deli 50 m.

Hotel : recepcija,bežični internet, internet „ugao“, lift, parking, bazen, izlaz na plazu sa ležaljkama i suncobranima, sportovi na vodi, prostorije za hendikepirane osobe, konferencijski centar, banket salu.

U sobama: elektronske brave, klima, grejanje, mini frižider, SAT TV (kanali – uz doplatu na licu mesta, ruski kanali), fen, telefon, sef, Wi-Fi internet, kupatilo/tuš, balkon (u većini soba).

Tip dodatnog ležaja: standardni. Sobe za nepušače.

Double Room –  francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta, za treću osobu – standardni ležaj.
Superior Room – sobe izgrađene 2016 godine. Bade mantili i papuče, televizor LCD, komarnici na prozorima, set za kupatilo. Nalaze se na 4 spratu.
Junior Suite – dve sobe, francuski ležaj, sofa-krevet.
Superior Double Eco – sobe su izgrađene u 2016.- bez balkona. Bade mantili i papuče, televizor LCD, 2 odvojena kreveta (kombinovano), dodatni ležaj.
Executive Suite – francuski ležaj, hidromasaža, pogled na more.
Tip dodanog ležaja – standardni/sofa-krevet.

LETO 2020 USKORO

Upit za rezervaciju
 •  

  Santa Hotel 4*-Agia Triada, Leto 2020 USKORO
  TIP SMEŠTAJA USLUGA

  19/05-10/06

   

  11/06-02/07

  04/09-20/09

  03/07-15/07
  19/08-03/09

   

  16/07-18/08

   

  Eco superior dvokrevetna soba 2-4  doručak,
  večera
  42 47 52 61
  3.odrasla osoba doručak,
  večera
  -30% -30% -30% -30%
  Prvo dete 0-11.99 i drugo dete 0-1.99 god doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Drugo dete od 2-11,99 doručak,
  večera
  -50% -50% -50% -50%
  Standardna soba 2-3 doručak,
  večera
  37 42 47 52
  3. odrasla osoba doručak,
  večera
  -30% -30% -30% -30%
  Jedno dete 0-11.99 doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Superior dvokrevetna  soba 2-3 doručak,
  večera
  44 49 55 63
  3. odrasla osoba doručak,
  večera
  -30% -30% -30% -30%
  Jedno dete 0-11.99 doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.

  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  NAPOMENE:

  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno 
  *Usluga u hotelu je polupansion na bazi švedskog stola, samoposluživanje,izbor vise jela. 
  *Wi-Fi je uračunat u cenu.
  *Sef je uračunat u cenu.
  *Krevetac za bebu na upit,bez doplate.
  *Pogodnosti za osobe sa posebnim potrebama-Rampe, sobe sa posebnim kupatilima, poseban toalet na javnim mestima

   Ovde možete preuzetiProgram putovanja hoteli 2019 -JUL                                          

   

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2019. god. BEZ KAMATE
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.