Silver Bay – Kontokali

Silver Bay – Kontokali

Grčka, Krf - LETO 2020

Silver Bay, Kontokali, Krf

LETO 2020 USKORO

Hotel se nalazi na prelepoj zelenoj površini. Poseduje komforne sobe, restoran, bar, bazen, internet. Međunarodni aerodrom i centar grada Krfa se nalazi na 5 km. Centar mesta Kontokali sa tavernama i prodavnicama udaljen je 800 metara.

Hotel Silver Bay se nalazi usred rascvetalog vrta sa palmama u mestu Kontokali na Krfu. U hotelu Silver Bay na raspolaganju su recepcija, parking, Wifi internet, lobi bar, bar pored bazena, stoni tenis…Objekat poseduje i otvoreni bazen okružen nameštenom terasom za sunčanje.

Sobe poseduju: klimu, SAT TV, mini – frižider, telefon, Wi-Fi internet  tuš, fen, sef, balkon / terasu. Sobe su u potpunosti renovirane 2014. godine.

 

Upit za rezervaciju
 • Silver Bay 3* Kontokali LETO 2020 USKORO
  Tip sobe Usluga

  26/05-14/06

  14/09-
  23/09

  15/06-07/07

  26/08-
  13/09

  08/07-25/08
  Standardna soba (2-3 osobe) noćenje,doručak 33 35 60
  Treća odrasla osoba noćenje,doručak 23 24 42
  Jedno dete do 11,99 godina noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS
  Superior soba 2-4 osobe noćenje,doručak 35 43 70
  Treća odrasla osoba noćenje,doručak 24 30 49
  1. dete do 11,99 godina 
  2. dete do 1,99 god
  noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS
  2.dete od 2-11,99 godina noćenje,doručak 17 22 35
  Standardna soba (2-3 osobe) doručak,večera 40 43 69
  Treća odrasla osoba doručak,večera 28 30 48
  Jedno dete do 11,99 godina doručak,večera GRATIS GRATIS GRATIS
  Superior soba 2-4 osobe doručak,večera 42 51 78
  Treća odrasla osoba doručak,večera 29 36 55
  1. dete do 11,99 godina 
  2. dete do 1,99 god
  doručak,večera GRATIS GRATIS GRATIS
  2.dete od 2-11,99 godina doručak,večera 21 26 39

  NAPOMENE:
  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene po osobi po danu.
  *Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion (dorucak i vecera)
  * Klima uključena u cenu
  * WiFi internet u javnim prostorijama – besplatan
  * Suncobran i ležaljke na bazenu – besplatno 
  * Nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNE, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranžmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbeđivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći boravak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tranzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

  .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2019. god. BEZ KAMATE
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.