Vila AROMA

Vila AROMA

Grčka, Leto 2020, Tasos - LETO 2020

Vila AROMA 2*- Limenas, Leto 2019

LETO 2020 USKORO

Komforni apartmani, prijatna atmosfera, bazen, internet, kvalitetna usluga. Vila Aroma se nalazi na 1 km od grada Limenasa, 500 m od luke, 22 km od aerodroma „Megas Aleksandros“ u Kavali.

U svojoj bogatoj ponudi, Aroma villa raspolaže 21 smeštajnom jedinicom. Postoji veliki broj studija kao i apartmana. Studiji mogu ugostiti najviše tri osobe, odnosno dvoje odraslih i jedno dete pošto je treći krevet (sofa) namenjen deci. Postoje dve vrste apartmana – oni koji su namenjeni porodicama sa dvoje male dece i oni koji su namenjeni porodicama sa dvoje starije dece. Sastoje se od jedne odvojene spavaće sobe i dnevne sobe, odnosno trpezarije. Apartmani koji su namenjeni porodici sa decom nešto većeg uzrasta se sastoje od četiri singl kreveta, od kojih su dva spojena i nalaze se u spavaćoj sobi. Apartmani koji su namenjeni porodicama sa dvoje manje dece se sastoje od jednog francuskog kreveta u spavaćoj sobi i jednog kauča u dnevnoj sobi.

U sobama: kuhinjski kutak (el. šporet sa 2 ringle, posuđe. Nema šerpi i nije moguće pržiti hranu!), klima, televizor, Wi-Fi internet, mini frižider, tuš, sef, balkon/terasa. 
Dvokrevetni studiji – (~18 m2) sastoje se od francuskog lezaja ili dva odvojena singl kreveta.
Trokrevetni studio – (~20 m2) sastoji se od 2 odvojena kreveta i sofe na razvlačenje nemanjena deci. 
 Porodična soba – spavaća soba sa 2 odvojena kreveta (u kombinaciji) i druga soba sa sofom na razvlačenje.

Bašta je idealna za opuštanje, a možete uživati i kupajući se u bazenu i ispijajući pića iz pool bara. Svuda su ležaljke, suncobrani i stolovi, i pored bazena i u zadnjem dvorištu. Bar danju poslužuje kafu, grickalice i pića.

Smeštaj poseduje privatan parking koji je obezbeđen gostima ovog objekta.

 

Upit za rezervaciju
 • Aroma Villa-Limenas, Leto 2019 
  TIP SMESTAJA USLUGA 01/05-05/06 06/06-10/07 11/07-25/08 15/09-31/10 26/08-14/09
  Studio  dvokrevetni – max 2 osobe
  cena po SOBI
  Najam  49 64 88 49 64
  Studio  trokrevetni 2-3 osobe
  cena po OSOBI
  Najam 25 32 44 25 32
  Jedno dete 0-1.99 god Najam gratis gratis gratis gratis gratis
  Jedno dete 2-11.99 god Najam 12 12 12 12 12
  Aparatman – 2-4 osobe
  cena po SOBI
  Najam 75 94 119 75 94

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  *Cena je izrazena u evrima /po osobi  dnevno , osim u studiju za dve osobe gde je cena po sobi dnevno      

  *Usluga u hotelu je najam studia
  *Klima uredjaj – besplatno
  *Wi FI – besplatno
  *Sef – besplatno
  * Suncobrani i lezaljke su uz doplatu na licu mesta.
  Nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce

  Ovde možete preuzetiProgram putovanja hoteli 2019 -JUL

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2019. god. BEZ KAMATE
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.