Vila MANDANI

Vila MANDANI

Grčka, Leto 2019, Tasos - LETO 2019

Vila MANDANI-Limenas, Leto 2019

LETO 2019  USKORO

Vila MANDANI

Vila „Mandani“ se nalazi na obodu Limenasa, u mirnoj, neprometnoj ulici paralelnoj sa glavnim magistralni putem (na mapama označen kao put Thassos – Prinos). 

Od plaže Vurnelis vila je udaljena oko 500 metara (makadamskim putem uz bok vile, pa pravo do mora), od plaže Tarsanas takođe oko 500 metara (magistralnim putem u pravcu ka Prinosu), od nove luke oko kilometar (putem kojim ste nakon iskrcavanja sa trajekta stigli do vile), a od najstrožijeg centra Limenasa oko kilometar i po.

U pitanju je veoma lepa, nova, luksuzna i moderna vila. Dvorište vile je manje, veoma pedantno uređeno, sa cvećem, oblikovanim žbunićima, garniturama za sedenje… Parkiranje je moguće na ulici uz vilu, ali i na makadamskom putu uz bočnu stranu vile.

Vila raspolaže sa 5 apartmana i jednim studiom. Apartmani imaju 47, a studio 35 kvadrata. U smeštajne jedinice se ulazi direktno iz dvorišta preko stepeništa.

U sobama: klima, balkon, fen, wifi internet, čajna kuhinja, frižider, sef, kupatilo (tuš), toster, tv.

U sastavu apartmana je dnevni boravak sa dva dvoseda na otvaranje, izrađenim od kože i mebla, sa klub stočićem, kuhinjom i trpezarijom, kupatilo sa tuš kadom i zavesom, spavaća soba sa bračnim krevetom od kovanog gvožđa i balkon. Nameštaj je moderan i lep. Kupatilo je više klase. Kuhinja je dobro opremljena, sa šporetićem sa ringlama, frižiderom, tosterom, električnim bokalom za grejanje vode, posuđem i escajgom. Tu su i dva klima uređaja, veliki LCD televizor sa satelitskim kanalima, sef, fen za kosu i signal za bežični internet.

 

Upit za rezervaciju
 • Villa Mandani-Limenas- Leto 2019!
  TIP SMEŠTAJA USLUGA 01/05-31/05

  01/06-30/06

  01/09-30/09

  01/07-17/07

  18/08-31/08

  18/07-17/08

  Apartman – 2-4 osoba (CENA PO SOBI) 

  najam  87 105 128 140

  doplata za nocenje dorucak (po noci) odrasli

  i deca od 2-11.99 god

    7 7 7 7

  NAPOMENE:
  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cena je izražena u evrima/po sobi dnevno .                                                                                    

  *Usluga u hotelu je najam apartmana, uz mogucnost doplate za doručak.
  *Klima uređaj- besplatno
  *Wi FI – besplatno
  *Sef – besplatno     
  Upotreba peškira za plazu iznosi 1 eur/dan 

  Ovde možete preuzetiProgram putovanja hoteli 2019

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.