Carana Beach Hotel

Hotel Carana Beach, Sejšeli Položaj: na severo-zapadnoj obali, direktno na Carana plaži od finog belog peska. Aerodrom Mahe udaljen oko 19km, glavni grad Victoria oko 10km.12., 25.12., 31.12.

Carana Beach Hotel

Hotel Carana Beach, Sejšeli

Položaj: na severo-zapadnoj obali, direktno na Carana plaži od finog belog peska. Aerodrom Mahe udaljen oko 19km, glavni grad Victoria oko 10km.

Hotel: Novi, porodični boutique hotel otvario je svoja vrata u jesen 2015. I pruža izuzetne mogućnosti za opuštajući odmor u čarobnom ambijentu. Gosti uživaju u predivnom pogledu na more I granitne stene iz celog objekta. Restoran kreolsek I internacionalne kuhinje, bar sa Lounge delom kao i bazen stoje gostima na raspolaganju.

Ishrana: bogat švedski sto za doručak uključen. Za rezervaciju polupansiona dodatno večera prema meniju. Obavezna doplata za prazničnu večeru 24.12., 25.12., 31.12.

Sobe: 40
Oceanview Chalet: oko 45m² (28), prostrane i svetle sobe pružaju dosta private astmosfere. Visok kvalitet interijera, sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, WC, fen, TV, telefon, besplatan pristup internet WLAN, klima, ventilator na plafonu, minibar, aparat za čaj/kafu, sef, velika nameštena terasa, pogled na more.
Oceanview Pool Chalet: oko 60m² (12), kao Oceanview Chalet, dodatno sa Nespreso aparatom I malim Plunge bazenom na terasi.

Sport i fitness: Uz doplatu: surf, pecanje na pučini.

Beauty and Wellness: Spa deo u četiri paviljona pobrinuće se za Vaše dragocene trenutke mira I opuštanja u tropskom prirodnom ambijentu.

Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte nas za dodatnu proveru.
Carana Beach Hotel