DOUBLETREE BY HILTON SEYCHELLES ALLAMANDA RESORT & SPA

DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa 4+*, Sejšeli - smešten je na jugoistoku ostrva, u jednom lepom zalivu. Dodatno hotel sadrži bazen, besplatan Wi-Fi u celom objektu.

DOUBLETREE BY HILTON SEYCHELLES ALLAMANDA RESORT & SPA

DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa 4+*, Sejšeli - smešten je na jugoistoku ostrva, u jednom lepom zalivu. Hotel je udaljen od glavnog grada Victoria oko 25 km, a od aerodroma Mahé oko 20 km.
Sadržaj: hotel je deo lanca Hiltona, šarmantan mali rizort, smešten u bujnoj vegetaciji i okruženo masivnim granitnim stenama. U svom sastavu ovaj hotel ima restoran sa posluženjem u formi švedskog stola “Les Palms” sa prostranom spoljašnjom terasom i lepim pogledom na Indijski okean, svakodnevno nudi svojim gostima različite kulinarske teme. Opustite se u večernjim satima u “Oceanview Bar” uz internacionalnu i kreolsku kuhinju i uz koktele uživajte u pogledu na tirkizno plavu more. Dodatno hotel sadrži bazen, besplatan Wi-Fi u celom objektu. Lounge za opuštanje i mali butik zaokružuju ponudu. Jednom nedeljno možete uživati u muzici uživo.
Sport & Fitness: Ukljlučeno - fitness centar, oprema za snorkling, kajak, bilijar. Uz doplatu u ponudi je: windsurfing i ronjenje na plaži Beau Vallon – lokalna ponuda (udaljenost na oko 40 minuta vožnje).
Beauty & Wellness: U “Eforea Spa” sa pogledom na Indijski okean, gosti mogu pronaći unutrašnji mir i harmoniju. U tri sobe za masaže možete isprobati različite masaže i tretmane lepote.
Ishrana: Bogati doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona dodatno i večera na bazi švedskog stola u restoranu „Les Palms“. Uz rezervaciju punog pansiona dodatno meni za ručak. Hotel organizuje zabavu u večernjim satima.

Smeštaj: hotel poseduje ukupno 30 smeštajnih kapaciteta.

  • King Deluxe Ocean View: ima oko 48 m² (24), veliki i moderno opremljen sa kreolskim detaljima. Kupatilo/tuš i WC, bade mantil, fen, TV, DVD-Player, telefon, mini-bar, klima, plafonski ventilator, sef, veliki balkon, pogled na more.

Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte nas za dodatnu proveru.


DOUBLETREE BY HILTON SEYCHELLES ALLAMANDA RESORT & SPA