Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija +381 (0) 11 3626-015 Pon - Pet : 09:00-20:00Sub : 10:00-15:00Ned : neradni danEUR : 117.1782

Hotel George Hotel

Hotel George Hotel

Hotel George 2*, Limenas, Tasos 2023 Hotel George 2* - se nalazi u srcu grada Limenas, na urbanom, ali mirnom mestu. U neposrednoj blizini su i pekara, poslastičarnica, restorani I barovi.

Hotel George Hotel

Hotel George 2*, Limenas, Tasos 2023

Hotel George 2* - se nalazi u srcu grada Limenas, na urbanom, ali mirnom mestu. Hotel George je manji porodični hotel, sa prelepo uređenim dvorištem, bazenom sa ležaljkama I pool barom. Hotel George je smešten u širem centru Limenasa na 300 m od nove luke i oko 600m od gradske plaže. Od prvog marketa je udaljen par koraka, pošto se isti nalazi u istoj uličici kao i hotel. U neposrednoj blizini su i pekara, poslastičarnica, restorani I barovi. Izvrsna lokacija hotela će Vam omogućiti laku konekciju sa najlepšim plažama Tasosa, a takođe ćete uživati u ovom prelepom gradu punom života I provoda. Hotel George je kategorisan sa 2 zvezdice, ali po našem mišljenju zaslužuje bar 3 zvezdice, po onome što smo na licu mesta videli. 

Hotel nema privatni parking, ali u neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki besplatni parking (ne možemo garantovati slobodna mesta na istom).
Ukoliko želite pristojan hotelski smeštaj blizu centra grada, uzmite u razmatranje hotel George. Veoma je blizu svih sadržaja u gradu, šetališta, prodavnica i restorana. Limenas je odličan i kao baza za obilazak ostrva, jer je veoma blizu najlepših plaža poput Mermerne (6km), Makrijamos (2km), La Skala (4km)
, Pahis (8km).

Sobe: sve sobe u su dvokrevetne, sa francuskim krevetom ili dva spojena singl kreveta, sa mogućnošću ubacivanja pomoćnog ležaja. U pitanju su klasične hotelske sobe i svaka je klimatizovana, ima TV i WiFi, kupatilo, frižider, fen, ormar i terasu. Bazen se nalazi u prelepo uređenom dvorištu, u kom se služi doručak.

*SOBE SE ČISTE SVAKODNEVNO, A ZAMENA POSTELJINE I PEŠKIRA OBAVLJA SE NA 3 DANA;
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA –
7 EURA DNEVNO (PLAĆANJE NA LICU MESTA/OPCIONO);
*WI-FI INTERNET KONEKCIJA - GRATIS;
*MOGUĆNOST KORIŠĆENJA KREVECA (uz najavu prilikom rezervacije) - GRATIS
*SEF - GRATIS
*Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.
*Hotel je PET FRIENDLY (prihvata male kućne ljubimce do 5kg – ne mogu ostajati sami u sobi).


Hotel George Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar pored bazena
  • Bazen