Hotel Nataly Spa

Hotel Nataly Spa

Hotel Nataly Spa 4* (Sokobanja) - pansion sa uslugom doručka, smešten u Sokobanji, na 49,4 km od Niša. U ponudi ima besplatan bežični internet, restoran i otvoreni bazen

Hotel Nataly Spa

Hotel Nataly Spa 4* (Sokobanja) - pansion sa uslugom doručka, smešten u Sokobanji, na 49,4 km od Niša. U ponudi ima besplatan bežični internet, restoran i otvoreni bazen. Pored toga nudi spa centar, hidromasažnu kadu i bar u okviru objekta. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

SOBE:

Sve sobe pansiona Hotel Nataly Spa sa uslugom doručka su klimatizovane i poseduju flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Pojedine imaju prostor za sedenje u kojem se možete opustiti nakon dana ispunjenog aktivnostima. Neke sobe nude pogled na planinu, reku ili vrt. Svaka soba uključuje sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Dodatne pogodnosti obuhvataju bade-mantile i papuče.

Standardni apartman: Standard apartmani su idealni za 2 osobe ili za parove sa jednim detetom u zajedničkom ležaju ili dodatnom krevecu koji možete dobiti na zahtev. Apartman se sastoji od francuskog ležaja sa mogućnošću razdvajanja, kuhinje, frižidera, kupatila (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, papuče), terase sa pogledom na potok, LCD TV, kablovska, telefon, besplatni WIFI, sef, klima.

Comfort apartmani: Comfort apartmani su idealni za porodice sa decom koja bi spavala u sopstvenom ležaju. Comfort apartmani pored francuskog ležaja sadrže i dodatan dvosed na razvlačenje. Prostrani su I lukuzno opremljeni. 5 apartmana ima terasu sa pogledom na potok i prirodu, a jedan apartman ima direktan izlaz na zajedničku restoransku terasu. Svi apartmani imaju kuhinju, frižider, kupatilo (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, papuče), LCD TV, kablovsku, telefon, besplatni WIFI, sef, klima.

Panorana apartmani: Nataly spa poseduje 2 panorama apartmana. Jedan panorama apartman je sa francuskim ležajem za 2 osobe a drugi je prostraniji i pored grancuskog ležaja ima i dvosed na razvlačenje. Svi apartmani imaju kuhinju, frižider, kupatilo (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, papuče), LCD TV, kablovsku, telefon, besplatni WIFI, sef, klima.

Duplex Family apartmani: Na svakom spratu postoji mogućnost spajanja standard I comfort sobe duplim vratima. Idealno za dve porodice koje žele zajedno da gostuju ili za veće porodice sa vise dece ili ostalim članovima porodice. Svi apartmani imaju kuhinju, frižider, kupatilo (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, papuče), LCD TV, kablovsku, telefon, besplatni WIFI, sef, klima.

Nataly Konak: Ovi apartmani se nalaze u objektu B kompleksa Nataly spa. Nataly spa poseduje 4 apartmana u objektu B . Ovi apartmani poseduju veoma prostrane terase sa garniturama za odmor I pogledom na potok.

Pansion sa uslugom doručka Nataly 2 ima 24-časovnu recepciju.

Kruševac je udaljen 59,9 km od pansiona sa uslugom doručka Nataly 2, a Niška Banja 66,3 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Konstantin Veliki, udaljen 58,2 km od objekta.

Banje u Srbiji, Banje Srbije, Wellness & Spa, Vikend putovanja


Hotel Nataly Spa

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Bazen
  • Jacuzzi
  • Parking
  • Spa centar