Minerva Beach Hotel

Minerva Beach Hotel 2* (Agia Marina, Krit) - ovaj mali porodični hotel 2*sup (u procesu dobijanja 3*) se nalazi na samoj peščanoj plaži u poznatom turističkom mestu Agia Marina. Krit hoteli.

Minerva Beach Hotel

Minerva Beach Hotel 2* (Agia Marina, Krit)ovaj mali porodični hotel 2*sup (u procesu dobijanja 3*) se nalazi na samoj peščanoj plaži u poznatom turističkom mestu Agia Marina. Od Hanje, sa kojom je dobro autobuski povezan, je udaljen 9km, a od aerodroma 22km. Prve prodavnice, marketi i restorani, kao i autobuska stanica lokalnog prevoza nalaze se na 50m od hotela.

Hotelski sadržaj: hotel poseduje recepciju, restoran, bar sa terasom za sedenje uz samu plažu, besplatne ležaljke i suncobrane na plaži, WiFi (besplatan u svim delovima hotela).
Sobe: sve sobe imaju kupatilo, SATV, fen, sef (besplatno), klimu (besplatno), wifi (besplatno), frižider (besplatno), pribor za pripremu čaja i kafe, terasu/balkon. Porodična soba se sastoji iz jedne prostorije, većih dimenzija od standardne sobe, idealna je za smeštaj porodica sa decom i može imati bočni ili direktan pogled na more.
Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluženje)

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatnu prirodu Krita, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Krit letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Krit cene. Krit hoteli. Grcka ostrva. Krit Last Minute.


Minerva Beach Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar na plaži
  • Restoran
  • Suncobrani i ležaljke