Vila Astarti Apartman

Vila Astarti, Leptokarija 2024 Vila Astarti - je jedan od novijih objekata u Leptokariji, koji je u sezoni 2016. primio svoje prve goste. Objekat se nalazi na oko 120 metara od plaže

Vila Astarti Apartman

Vila Astarti, Leptokarija 2024

Vila Astarti - je jedan od novijih objekata u Leptokariji, koji je u sezoni 2016. primio svoje prve goste. Objekat se nalazi na oko 120 metara od plaže. Kompleks se sastoji od dve zgrade, bazena, parka i recepcije i predstavlja jedan od najlepših objekata u Leptokariji. U neposrednoj blizini vile Astarti postoje brojni kafići, restorani, supermarketi, poslastičarnice, prodavnice suvenira, sve ono što je neophodno kako bi gosti opušteno uživali u svom odmoru. Vila Astarti poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije.

Dvokrevetni studio – poseduje ili dva standard ležaja ili francuski ležaj, TV/KAT, ormar, noćni stočić, A/C (klima uređaj) URAČUNAT U CENU, BESPLATNU wi-fi internet konekciju, opremljenu kuhinju sa rešoom sa dve ringle, frižider. Kupatilo je sa TUŠ/WC. Studiji su veoma komforni i svi imaju izuzetno lepu terasu sa stolom i dve stolice, sa koje se pruža pogled na bazen i park.

Trokrevetni studio - u svom sastavu poseduju ili tri singl standardna ležaja, ili francuski ležaj i jedan odvojeni singl ležaj, TV/KAT, ormar, noćni stočić, A/C (klima uređaj)URAČUNAT U CENU, BESPLATNU wi-fi internet konekciju, opremljenu kuhinju sa rešoom sa dve ringle, frižider. Kupatilo je sa TUŠ/WC. Studiji su veoma komforni i svi imaju izuzetno lepu terasu sa stolom i tri stolice, sa koje se pruža pogled na bazen i park.

*PROMENA POSTELJINE NA 5 DANA, OBJEKAT NE POSEDUJE PEŠKIRE;
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA - GRATIS;

*WI-FI INTERNET KONEKCIJA - GRATIS

Grcka Leptokarija Apartmani. Leptokarija Leto 2024


Vila Astarti Apartman

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen