Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija +381 (0) 11 3626-015 Pon - Pet : 09:00-20:00Sub : 10:00-15:00Ned : neradni danEUR : 117.1782

Vila Katrin Apartman

Vila Katrin Apartman

Vila Katrin, Platamon 2024 Vila Katrin – Ova prelepa vila se nalazi u srcu mesta Platamon, u šetačkoj zoni, a od najbliže plaže je udaljena 50m...)....

Olimpska Regija (Sopstveni Prevoz) - Vila Katrin Apartman

Vila Katrin Apartman

Vila Katrin, Platamon 2024

Vila Katrin – Ova prelepa vila se nalazi u srcu mesta Platamon, u šetačkoj zoni, a od najbliže plaže je udaljena 50m. Mislimo da ne treba puno pisati o lokaciji vile, jer sve što je potrebno nalazi se na samo par koraka od Vas (restorani, kafići, prodavnice, pekare, mesare...). Sama vila je po našem mišljenju luksuzno opremljena. Sastoji se od dve smeštajne jedinice. 

 

1/3+1 Apartman:se nalazi na prvom spratu, i sastoji se od spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i kupatilom. Poseduje takođe i dve terase, prva - koja gleda na šetalište i ka moru, a druga sa zadnje strane na koju se izlazi iz spavaće sobe. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, dve natkasne pored kreveta i komoda.
Dnevni boravak je opremljen sa krevetom na razvlačenje, TV, kamin, dok u delu gde je kuhinja nalazi se i sto za ručavanje. Kuhinja je luksuzno opremljena i sadrži šporet sa ravnom pločom i rernom, mikrotalasnom peći, mašinom za sudove, aspiratorom, veliki frižider sa zamrzivačem i posuđem.

 

1/3+1 Studio: se nalazi na trećem spratu i sastoji se od velikog studija (open space), u kome se nalazi bračni krevet, jedna sofa na razvlačenje, kuhinjom sa frižiderom, šporetom sa ravnom pločom, rernom, posuđem, kao i TV, sto za ručavanje, ormari... Ono što je značajno i posebno u ovoj smeštajnom objektu je strana koja gleda na more, a koja je od poda do plafona od stakla, tako da gostima pruža mogučnost pogleda na more i iz kreveta, a tokom celog dana možete uživati takođe na prelepom pogledu na more. U sklopu se takođe nalazi i terasa koja je na zadnjoj strani i gleda na šumu i parking za automobile..

Ovakav objekat se retko nalazi u ponudi, zato je apsolutna preporuka za sve putnike koji žele da posete taj deo Grčke.

VAŽNA NAPOMENA: Za putnike koji dolaze autobusom, plaća se 10 eura na licu mesta transfer stvari, zbog same lokacije vile jer se nalazi u pešačkoj zoni (nepristupačnom delu za autobus), i razdaljine između autobuskog stajališta i vile.

 

*ČIŠĆENJE I PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA JE NA POLA BORAVKA;

*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA - UZ DOPLATU OD 5 EURA DNEVNO NA LICU MESTA (opciono);
*WI-FI INTERNET KONEKCIJA - GRATIS;
*Detalji (koji se vide na slikama), koji predstavljaju dekoraciju, će biti sklonjeni pre početka sezone.


Olimpska Regija (Sopstveni Prevoz)


Vila Katrin Apartman