Hunguest Hotel Forras

Hunguest Hotel Forras

Madjarska Wellness, WELLNESS & SPA

Individualno tokom cele godine

Hunguest Hotel Forras – Segedin, Mađarska

Segedin je jedan od većih gradova u Mađarskoj. On je kulturni, univerzitetski i šoping centar do koga se dolazi nakon 30 minuta vožnje auto-putem od graničnog prelaza Horgoš 2. Svoju lepotu Segedin duguje vladaru Francu Jozefu I, koji je grad obnovio nakon velikih poplava koje su ga zadesile krajem 19-tog veka. Danas se gradom ističu brojne palate, bulevari i trgovi. Gradska kuća, trg Klauzal, biblioteka Šomođi, župski muzej i riznica, Dom i srpska crkva, palate Dalč i Grof, kao i Reformatorska palata su samo neke od atrakcija koje Segedin nudi. Segedin je u poslednjih par godina postao omiljena destinacija našim putnicima koji su u potrazi za kvalitetnim wellness i spa aranžmanima.

Hotel FORRAS 4* je i lečilište i Welnes hotel, pravo je mesto sa mediteranskim osećajem udaljeno na svega 10 minuta šetnje od centra grada, u zelenoj oazi baštenskog grada, na obali Tise gde očekuje svoje goste u potpuno renoviranoj zgradi koja je otvorena 2010. godine. Izmedju hotela Forras i Aquapolisa postoji topla veza hodnikom.

Lokacija: Hotel je udaljen svega 10 minuta šetnje od centra grada i svojim gostima nudi izvanredan odmor i relaksaciju. U neposrednoj blizini hotela se nalazi Aquapolis koji je sa hotelom povezan zatvorenim toplim hodnikom.

Smeštaj: Hotel Forras je u potpunosti klimatizovan i raspolaže sa 196 soba, od toga 162 prostrane dvokrevetne sobe sa mogućnošću pomoćnih kreveta, od kojih se oko dvadesetak mogu povezati u porodične sobe, a 5 soba je namenjeno za goste sa invaliditetom. Gostima je na raspolaganju i 28 apartmana i 6 luksuznih apartmana koji pružaju izvanredan doživljaj, od kojih su neki opremljeni sa đakuzijem i/ili sa kaminom.
Sve dvokrevetne sobe su opremljene sa: LCD TV, fen sa kosu, sef, mini bar, bade mantil, zeleni peškir za Aquapolis, beli peškir za sobu, wireless internet, balkon.

Dodatni sadržaji: Parking za goste hotela je besplatan, a od dodatnih sadržaja tu su i centar za kuglanje sa četiri staze i šankom za piće, bilijarski salon, dečiju sobu za igranje, hidro salon za negu lepote sa frizerskim i kozmetičkim uslugama, solarijum, zatim usluge manikira i pedikira.

Upit za rezervaciju
 • CENA SMESTAJA NA UPIT (shodno terminu,broju osoba i broju nocenja)

 • Napomene:

  * Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
  * Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate (radni dani)
  * U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici soleazur.rs. Agencija ne utice I ne moze uticati na dodelu soba. Svi posebni zahtevi (spratnost, pogled I slicno), ukoliko nisu cenovno odvojeni, bice prosledjeni hotelu prilikom rezervacije, ali se ne garantuju.
  * Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
  * U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine
  * Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
  * Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, radno vreme bazena I drugih pratecih objekata hotela…)
  * Agencija Sole Azur ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
  * Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava (pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja).

  Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja i napomene (koje su sastavni deo ovog programa). Organizator putovanja je Turistička agencija Sole Azur, licenca OTP br. 27/2016 (ex 142/2010). Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije Sole Azur uskladjeni sa Yuta standardom i Zakonom o turizmu i napomene. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

  PRIJATAN ODMOR ŽELI VAM T.A. “SOLE AZUR”

 • Napfényfürdő Aquapolis jedan je od najvećih kupališnih kompleksa u Evropi koji može da primi do 3000 ljudi. Sadrži zabavni i welness program za svaki uzrast, unutrašnje i spoljnje bazene ukupne površine od 4400 m², najveći tobogan u Evropi (30 metara visine i 272 metra dužine), koji je otvoren tokom cele godine. Aquapolis sadrži , saune, sobe za masažu, „tihi wellness“ (zona za relaksaciju za starije od 16 godina sa sledećim uslugama: bazen za razonodu i penušavu kupku, finska sauna, infra sauna, parna komora, solna komora, tepidarij, aroma soba, spoljna sauna, mogućnost korišćenja 3 sata u toku dana, WIFI internet), dečje bazene, „baby world“, parnu kabinu, slanu kabinu, aroma kabinu. Svi sadržaje u Aquapolis-u je moguće koristiti besplatno u toku dana ukoliko se koristi hotelski smeštaj. U novom krilu za lečenje lekari specijalisti čekaju goste koji su došli na reumatološke, fizioterapeutske i rehabilitacijske preglede. U okviru objekta u 14 dvokretnih soba obezbedjena je kompleksna nega dnevna bolnica gde gosti u kulturnom okruženju mogu da se odmaraju i leče. Na dva nivoa zgrade za lečenje postoje sobe za pojedinačno vežbanje, za fizioterapiju, tretman sa podvodnim vodenim mlazom, kupka sa ugljen-dioksidom, kade sa lekovitom vodom, prostori za tretman sa lekovitim blatom, grupno podvodno vežbanje, kupalište sa tegovima, prostori za masažu i sale za vežbanje.

  Tihi wellness sadrži je u sastavu hotela Forras, kao i kupališta Aquapolis, i predstavlja mirnu zonu za relaksaciju namenjenu korisnicima starijim od 16 godina. Gostima je na raspolaganju prelivni bazen dužine 25 metara, bazen sa masažerima i đakuzi. Potpunoj relaksaciji doprinose finska sauna, infracrvena sauna, parna sauna, slana soba, aroma kabina i sauna u brvnari, na otvorenom. Gosti mogu da uživaju u wellness kupkama ili u različitim vrstama masaža kao što su klasične, relaks, masaže teglama ili ayurveda masaže. U ponudi su i tretmani za parove.

 • Način plaćanja:
  * Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.

  *Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.

  *Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2019. god.

  *Kreditnim karticama BANKE INTESA  na 6 rata bez kamate

  U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

... na Vama je samo da odaberete ...