Renaissance Hanioti Resort & Spa

Renaissance Hanioti Resort & Spa

Kassandra hoteli 2020

Renaissance Hanioti Resort & Spa 4* – Hanioti 

LETO 2020 U PRODAJI!

Lokacija:  Nalazi se poluostrvu Halkidiki – Kasandra, 95 km od solunskog aerodroma, 200 m od glavnog trga – centra Haniotija, 100 m od peščane plaže.
Novi hotelski kompleks. Idealan za komforan porodični odmor, kao i za goste koji žele da kombinuju mirnu, prijatnu atmosferu hotela sa zabavnim aktivnostima koje nudi grad Hanioti. Ovo odmaralište je magnet koji privlači hiljade turista svakog leta, sa čistim peščanim plažama i predivnim prirodnim pejzažima. Hotel se sastoji od 9 objekata smeštenih oko bazena. Prostrane sobe sa modernim enterijerom, restoran, barovi, Spa centar i prijatno osoblje.

 

Hotelski sadržaj:  24 sata recepcija, internet (javne površine), lobi bar, lift, prodavnica novina/časopisa, doktor (na poziv), servis buđenja, prodavnice (u blizini hotela), mini market (u blizini hotela), suvenirnice (pored hotela), pogodan za osobe sa invaliditetom, restoran za doručak, A la carte restoran, snack bar, bar na bazenu, spoljašnji bazen, bazen za decu. Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni, a na plaži se plaćaju (peščana plaža), iznajmljivanje automobila (besplatno), TV sala, večernja animacija.

Ukupno 65 soba: :  Junior Suites (~35 m2), Family Suites (~45 m2). 

U sobama: klima uređaj, SAT TV (ruski kanal), telefon, frižider, mala kuhinjica (samo za grejanje), sef, kada / tuš, fen za kosu, balkon / terasa. Dupli ležaj.
Junior Suite – Dnevni boravak, pogled na vrt ili bazen.
Family Suite – 2 sobe razdvojene vratima.

SPA & Wellness: Hamam (uz doplatu), sauna (uz doplatu), masaža (uz doplatu), hidromasažna kada / đakuzi (uz doplatu).

Udaljenost od plaže oko 100m (šljunkovito-peščana)

Renaissance Hanioti Resort posvećuje posebnu pažnju na detalje i zbog toga se ne može porediti sa drugim kompleksima. Nalazi se u blizini centra poznatog Resort Hanioti, sastoji se od nekoliko zgrada sa pogledom na bazen koji je mesto svih zbivanja.

Hotel nudi uslugu polupansiona (doručak i večera, na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

FIRST MINUTE POPUSTI!

-10% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01.01.-31.03.2020. za period boravka od 01.05.-10.10.2020. Nacin placanja 40% prilikom rezervacije,ostatak najkasnije do 05.04.2020.

Cene u tabeli su bez popusta!

 • Hotel Renaissance Hanioti Resort 4* – Hanioti, Kassandra, LETO 2020 
  TIP SMEŠTAJA USLUGA

  01/05-20/05
  25/09-10/10

   

  21/05-23/06

  09/09-24/09

   

  24/06-19/07
  21/08-08/09

   

  20/07-20/08

   

  Junior suite 2-2 nocenje dorucak 37 58 68 87
  Junior suite 2-2 dorucak vecera 44 69 76 101
  Family suite 2-3  nocenje dorucak 37 58 68 87
  Treća odrasla osoba nocenje dorucak -30% -30% -30% -30%
  Jedno dete 0-11,99 god nocenje dorucak GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Family suite 2-3  dorucak vecera 44 69 76 101
  Treća odrasla osoba dorucak
  vecera
  -30% -30% -30% -30%
  Jedno dete 0-11,99 god dorucak
  vecera
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izrazene u evrima po osobi, dnevno.
  *Usluga u hotelu je NOCENJE DORUCAK ILI POLUPANSION (doručak i večera, posluživanje na bazi švedskog stola).
  *Internet – wifi besplatan u zajedničkim prostorijama hotela.
  *Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni, na plaži uz doplatu.peškiri za plažu bez doplate.
  *Krevetac za bebu – besplatno korišćenje.
  *Klima – besplatno.

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

  .

 • ARANŽMAN OBUHVATA: Smeštaj u hotelu/hotel app na bazi odabrane usluge u objektu, usluge predstavnika agencije i organizacije putovanja.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:   prevoz, međ. zdravstevno osiguranje i individualne troškove.

  PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM (TERMINI: 21.06, 01.07, 11.07, 21.07, 31.07, 10.08, 20.08, 30.08, 09.09.)

  1.dan– Beograd – Solun. Početak programa putovanja sastankom učesnika na aerodromu „Nikola Tesla„ u Beogradu, u holu za međunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA. ( proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka ). Let JU 5152 ( Air Serbia). Planirano vreme poletanja iz Beograda 18:00. Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Solun. ( let traje oko 1h i 15 min ). Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj u apartman/hotel.

  2 – 11. dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

  11.dan– Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom u Solunu. Let JU 5153 (Air Serbia). Planirano vreme poletanja iz Soluna u 21:00 po lokalnom vremenu. Čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Kraj aranžmana.

  CENA ARANŽMAN SADRŽI:
  • usluga smeštaja, po osobi, na bazi odabrane usluge iz tabele , za odabrani termini iz tabele
  • Servis predstavnika naše agencije
  • Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj

  CENA ARANŽMANA NE SADRŽI:

  Prevoz po izboru avionom ili autobusom (cene navedene u tabeli)
  – Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 31,80 EUR ( A/P BEG TAXA 16,72 EUR , RF TAXA 0,98 eur, A/P SKG TAXA 14,10 EUR).
  – YQ taksa 10 EUR (taksa avio kompanije za poskupljenje goriva, plaća se u agenciji ). Podložna je promeni. – ne plaćaju deca do 2 godine.
  – Trošak transfera aerodrom-odabrani objekat-aerodrom u iznosu 15 eura po osobi (deca do 2 god GRATIS)
  • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) . Za detalje raspitati se u agenciji. Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje
  • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu ( važi samo za privatni smeštaj • fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove

  POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini).

  .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. bez kamate,a sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.

  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.