Terme Ptuj – Grand hotel Primus 4*

Terme Ptuj – Grand hotel Primus 4*

Slovenija Wellness, WELLNESS & SPA

Individualno tokom cele godine

Terme Ptuj, Slovenija – Grand hotel Primus 4*

Ptuj je grad kulturno-istorijske baštine, termalnih voda i gastronomskih specijaliteta. Nalazi se na severoistoku Slovenije na obali Dunava
Terme nude  brojne sportske aktivnosti, fitness, teniski centar sa osam otvorenih i zatvorenih terena, stoni tenis, mini golf, igre loptom, kuglanje, vožnja biciklom, pešačke ture…

Grand hotel Primus utočište je za sve koji žele vratiti vitalnu energiju i okružiti se zdravljem, harmonijom i dobrim osećanjem. To su darovi koji obeležavaju kvalitet našeg života. Zajedničko im je da proizlaze iz čovekove unutrašnjosti, zato vas u Grand hotelu Primus podstičemo da se zdravom ishranom, aktivnim odmorom i wellness tretmanima vratite sebi, te iznova uspostavite unutrašnju ravnotežu. U Grand hotelu Primus na prvom ste mestu Vi. Vreme je da sebi darujete nov polet za dinamičnu svakodnevnicu!

Dvokrevetna soba
Elegantna i udobna dvokrevetna soba sa ležajem širine 180 cm ili odvojenim ležajevima širine 90 cm i balkonom. U sobi (26 m2) se nalazi kupatilo sa kadom ili tušem i WC-om, pisaćim stolom i jednosed.
Dvokrevetna soba – Economy
Elegantna i udobna dvokrevetna soba sa francuskim ležajem širine 160 cm i balkonom. U sobi (20 m2) se nalazi kupatilo sa tušem i WC-om, pisaći sto i stolica.
Junior Suite
Elegantan i udoban suite s ležajem širine 180 cm ili odvojenim ležajevima širine 90 cm i balkonom. U suite-u (33 m2) se nalazi kupatilo sa ugaonom kadom sa termalnom vodom i WC-om, pisaći sto i kauč.
Predsednički Suite
Elegantan i udoban dvosoban suite sa bračnim krevetom širine 180 cm i velikom terasom površine 150 m2. U suiteu (70 m2) se nalazi kupatilo sa masažnim tušem, jacuzzijem, saunom i WC-om, dodatni WC sa lavaboom te dnevni boravak sa stolićem i kaučem.
Superior suita
Elegantan i udoban dvosoban suite sa ležajem širine 180 cm ili odvojenim ležajevima širine 90 cm i balkonom. U sobi (38 m2) se nalazi kupatilo sa ugaonom kadom sa termalnom vodom i WC-om, pisaći sto i kauč.

Upit za rezervaciju

 • Cenovnik 2020.
  Cene su izražene u eur po osobi /noći. Minimalni boravak 2 noći.

  Dvokrevetna soba 17.11. – 24.11.2019. 24.11. – 20.12.2019.
  Tokom nedelje (ned-pet) 80 71
  Vikend (pet-ned) 85 76
    08.11. – 17.11. i 20.12. – 29.12.2019. 06.01. – 01.02.2020.
  Tokom nedelje (ned-pet) 84 72
  Vikend (pet-ned) 89 77
    01.01. – 06.01.2020. 01.02. – 18.02.2020.
  Tokom nedelje (ned-pet) 81 /
  Vikend (pet-ned) / 86

  Porodični popust :
  Termin : 11.11. – 22.12.2019. ; 06.01. – 12.01.2020.
  Dete do 6 godina sa dvoje odraslih u sobi – gratis
  Dete od 6 do 12 godina – 50% popusta
  Dete od 12 do 15 godina – 30% popusta

  Termin: 08.11. – 11.11.2019. ;  22.12. – 29.12.2019. ;  01.01. – 06.01.2020. ; 01.02. – 18.02.2020.
  Jedno dete do 12 godina i drugo dete do 6 godina – besplatno sa dvoje odraslih u sobi.

  Cena uključuje:
  – Smeštaj na bazi polupansiona u izabranoj sobi
  – Neograničeno kupanje u hotelskim bazenima Vespasianus
  – Ulaz u bazene i saune Termalnog parka (2x dnevno)
  – Popust na ulaz u hotelski svet sauna Flavia
  – Mogućnost celodnevnog kupanja na dan odlaska
  – Korisćenje bademantila, internet u hotelu

  Cena ne uključuje:
  -Boravišna taksa se plaća na licu mesta.
  -Registracija 1 eur /osobi /noć (odrasli I deca) Deca mladja od 7 godina ne plaćaju taksu I registraciju. Placanje na recepciji hotela po dolasku
  -Krevetac 7 €
  -Parkiranje u garaži Grand Hotela Primus: 5 €
  -posluga u sobi (room service): + 20 %
  -medjunarodno zdravstveno osiguranje
  -individualne I ostale nepomenute troškove
  -na destinaciji ne postoji predstavnik agencije, za sve probleme putnici se mogu obatiti agencija putem telefona ili maila.

 • Smeštaj:

  Grand hotel Primus**** ima moderne sobe, sa zasebnim kupatilom (kada sa termalnom vodom i masažerom u suitama), fen, telefon, SAT TV, internet, sef i mini bar. Sve sobe poseduju balkone sa kojih se pruža veličanstveni pogled na Ptujski dvorac ili na šume Mariborskog Pohorja U sastavu hotela je glavni restoran, a la carte restoran, noćni klub i termalni kompleks VESPAZIANUS koji se sastoji od velikog bazena, dečijeg bazena i whirpoola. U restoranu hotela Grand Primus služe se specijaliteti slovenačke i evropske kuhinje kao i tradicionalna jela antičkog Rima. U sklopu objekta se nalazi bar. Na raspolaganju vam je besplatan parking

  Termalni park se sastoji od zatvorenog i otvorenog bazena sa lekovitom nikomineralnom vodom.Čine ga 12 bazena sa talasima, toboganima, rekom, masažerima. Gostima su na raspolaganju saune, masaže i različite terapije.

 • Napomene:

  * Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
  * Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate (radni dani)
  * U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 11:00 časova.
  * Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici soleazur.rs. Agencija ne utice i ne moze uticati na dodelu soba. Svi posebni zahtevi (spratnost , pogled I slicno), ukoliko nisu cenovno odvojeni, bice prosledjeni hotelu prilikom rezervacije, ali se ne garantuju
  * Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
  * U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine
  * Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
  * Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
  * Agencija Sole Azur ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
  * Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava (pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja).

  Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja I NAPOMENE (koje su sastavni deo ovog programa). Organizator putovanja je Turistička agencija Sole Azur, licenca OTP br. 27/2016 (ex 142/2010). Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije Sole Azur uskladjeni sa Yuta standardom i Zakonom o turizmu i NAPOMENE. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

  PRIJATAN ODMOR ŽELI VAM T.A. “SOLE AZUR”

 • Način plaćanja:

  * Cene su izražene u evrima, po osobi, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
  *Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2019. god. 
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA  na 6 rata bez kamate

  U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena

... na Vama je samo da odaberete ...