O Nama

LETO 2019! Za sezonu GRČKA LETO 2019 u našoj ponudi za Vas su uvrsteni: PEFKOHORI, HANIOTI, POLIHRONO, NEOS MARMARAS,PARALIA,OLYMPIC BEACHLEPTOKARIJAKEFALONIJA, SKIATOS, PARGA, LEFKADA i SIVOTA. Dakle, u ponudi za LETO 2019, mi Vam nudimo Kasandru, Sitoniju, Olimpsku regiju, Jonsku obalu, Sporade.

Leto 2019 Sicilija takodje u našoj ponudi jedno od najlepših letovališta u Italiji. Posetite Siciliju.

Turistička agencija Sole Azur je agencija  koja postoji na našem tržištu dugi niz godina i uspešno odoleva svim poslovnim izazovima, neprekidno unapređujući svoje znanje i veštine shodno željama i potrebama naših klijenata. Ono što je veoma bitno je upravo to da za svakog klijenta možemo naći i organizovati upravo ono što Vi želite, bez obzira da li je reč o individualnim putovanjima, đačkim ekskurzijama, poslovnim kongresima u zemlji i inostranstvu ili domaćem turizmu.

… Na Vama je samo da odaberete …

Turistička agencija Sole Azur i ove godine Vam nudi kvalitetan smeštaj u skladu sa povoljnim cenama na više destinacija u Grčkoj. Za Vas smo za sezonu LETO 2019 odabrali: – Halkidiki i to na Kasandri: Pefkohori, Hanioti, Polihrono, na Sitoniji Neos Marmaras, u Olimpskoj regiji Paralia, Leptokarija i Olympic Beach, Jonska obala: Parga, Lefkada, Sivota i Kefalonija i Sporade – Skiatos.

Pored Grčke, za ovu sezonu Vam nudimo i druge destinacije kao sto su: Turska, Sicilija,Španija,Egipat.

Rezervacije za LETO 2019 su počele, obezbedite svoje letovanje 2019 na vreme …

… Na Vama je samo da odaberete …

Dođite kod nas u Beogradu, Terazije broj 6, i naše ljubazno osoblje će Vam pomoći i odgovoriti na svako Vaše pitanje. Tu su i naši brojevi telefona na koje takođe možete dobiti odgovore na sva pitanja. Dođite ili pozovite, mi smo tu! 011/3626-015, 011/3610-148

I još jedna informacija, koja Vam takođe može značiti, Sole Azur je od svog osnivanja čilanica YUTA-e i poseduje licencu  broj OTP 27/2016 (ex142/2010.)

 OBRAZAC IDENTIFIKACIJE

GARANCIJA PUTOVANJA

 


... na Vama je samo da odaberete ...