Hurgada

Hurgada / Egipat

Hurgada leto 2024 - najpoznatija destinacija za letovanje na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, turistički počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Sam grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar – arapski deo koji je zadržao orijentalni duh), Sakkala, noviji centar, i El Memsha, moderan turistički deo sa dugim šetalištem. Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay. Hoteli su većinom na bazi all inclusive usluge.

Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luksor, Kairo i na Rajsko ostrvo, prednosti su ovog modernog letovališta.

Hurgada Letovanje

Hurgada all inclusive - Pogledajte naše first minute i last minute aranžmane za letovanje Hurgada 2024. godine. Hurgada hoteli: nudimo Vam veliki izbor vrhunskih all inclusive hotela po promotivnim cenama, avionom (direktni čarter letovi), već od 469€. Hurgada Letovanje. Hurgada Last Minute.

88 Hoteli
Popusti
Vrsta objekta
Kategorija hotela
Cena aranžmana

 Možda ćete biti zainteresovani i za