Grčka leto 2024

Grcka leto 2024 - Mnogi će reći da je Grčka savršena destinacija za leto. Ona kontinentalna, sa šarmom istorije i kulture, drevnim ruševinama izbledelim na suncu, ukusom fete i uza i toplom gostoljubivošću Grka. I nisu, naravno, samo prelepe plaže i uvale i toplo i kristalno čisto more ono što letovanje u Grčkoj čini nezaboravnim. Tamo ćete otkriti bogatstvo prirode i kulture kojoj se treba diviti, na najmanje očekivanim mestima, jer malo je zemalja na svetu našlo način da kombinuje prošlost i sadašnjost poput Grčke.

Tu su i nezaobilazna grčka ostrva, ta posebna, rajska mesta, među najlepšim na Mediteranu, koja su, zahvaljujući brojnim trajektnim i avionskim linijama, danas lako dostupna turistima iz celog sveta. Ima, naravno, lepših ostrva i onih manje lepih, većih i manjih, ali sva su prepoznatljiva po živopisnoj arhitekturi - gotovo uvek su prošarana belim i plavim kućicama, a to su boje grčke zastave i tradicionalne arhitekture. Pored prelepog mora, plaža za svačiji ukus i luksuznog smeštaja, mnoga od grčkih ostrva poznata su po slavnoj prošlosti, o kojoj svedoče brojna arheološka nalazišta, koja im daju posebnu draž.

Grčka smeštaj

Grčka letovanje 2024 – Ovu predivnu zemlju svake godine poseti više od 16 miliona turista iz celog sveta. Ali Grčka može biti savršena destinacija i za vaše letovanje 2023. godine! Iz naše bogate ponude možete izabrati hotele ili apartmane u kontinentalnoj Grčkoj, ili aranžmane na grčkim ostrvima, avionom ili vašim prevozom. Kategorije i cene smeštaja i aranžmana su prilagođene raznim mogućnostima i ukusima.

Letovanje Grcka 2024 – Grčka je povoljna i za letovanje sa decom, ukoliko se odlučite za neki od apartmana ili vila koji poseduju bazene i igrališta za decu, ili za neki od all inclusive aranžmana u hotelima sa igraonicama i animatorima za decu. Pogledajte našu ponudu, kao i naše first minute i last minute aranžmane – Grčka 2024.

Izdvajamo iz ponude

Grcka Hoteli, Leto Grcka 2024

Aranžmani i Smeštaj Grčka Leto 2024
Povoljni aranžmani, prevoz, first minute i last minute ponude. Veliki izbor hotela i apartmana.

Zašto odabrati letovanje u Grčkoj

Grčka u leto je omiljena svima onima koji, pored kupanja, vole istoriju, ali i aktivnosti na otvorenom. Možete šetati uskim ulicama primorskih gradova i živopisnih sela, gledati delfine i morske kornjače i voziti bicikl kroz bujne šume. Možete otkriti izuzetna mesta za kajtsurfing, ronjenje i penjanje po stenama, ili jednostavno možete da uskočite u čamac i uplovite u blistavo plavetnilo tri mora koja zapljuskuju grčku obalu.

Tu su, naravno, i kultna mesta koja morate posetiti: antička Olimpija, manastiri Meteori, grandiozni Delfi, Sveta gora, Akropolj u Atini, palata Knosos na Kritu… Letovanje u Grčkoj pružiće vam priliku da otkrijete i drugačije načine za odmor: šoping, velnes i spa centre, taverne i kafiće uz more. Grčka je poznata po bogatom i raznovrsnom noćnom životu, koji traje do ranih jutarnjih sati.

I ne zaboravite kuhinju. Ponosni na svoju kuhinju, Grci će učiniti sve što je u njihovoj moći da gosti ustanu od stola siti i zadovoljni. Oštar ukus cacikija i aroma suvlakija samo su početak. Isprobajte celu paletu regionalnih sireva, prepustite se bogatim slojevima musake i uživajte u vinu od grožđa sazrelog pod toplim mediteranskim suncem. Grci dočekuju goste raširenih ruku, vole da pevaju uglas i žustro da raspravljaju. Oni su strastven narod koji zna da uživa u životu. Uživajte i vi sa njima!

Letovanje Grčka Last Minute. Letovanje 2024 Grcka.