Šarm el Šeik

Šarm el Šeik / Egipat

Šarm el Šeik  je glavno turističko središte Sinajskog poluostrva i jedno od vodećih svetskih ronilačkih odredišta. Podvodna čudesa Crvenog mora - posebno vode morskog parka Ras Mohammed, južno od grada - stavila su na prvo mesto Šarm, a ronjenje i ronjenje s maskom i dalje privlače veliki broj ljubitelja ronjenja svake godine.

Ovo je takođe jedno od najboljih odredišta u Egiptu ako se samo želite odmoriti na plaži, a posebno je omiljeno za porodični odmor zbog izvrsnih sadržaja u ponudi. Bez obzira da li ste ovde zbog peska ili morskog života, Šarm el Šeik je odličan izbor za odmor na plaži nakon istraživanja hramova i grobnica u ostatku zemlje. 

Šarm el Šeik Letovanje 2024

Ukoliko želite da provedete leto 2024 u Šarm el Šeik, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima sa avionskim prevozom, direktnim čarter letovima. Šarm el Šeik hoteli su sa all inclusive uslugom i odličnim popustima za decu i porodice. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude: Egipat Šarm el Šeik Leto 2024. Šarm el Šeik Last Minute. Šarm el Šeik All Inclusive.  

50 Hoteli
Popusti
Vrsta objekta
Kategorija hotela
Cena aranžmana

 Možda ćete biti zainteresovani i za