Alanja

Alanja / Turska

Alanja Leto 2024 - Ovaj kosmopolitski grad na jugozapadnoj obali Turske, izrastao je oko utvrđene luke i zamka. Srednjovekovne zgrade smeštene su na stenovitom poluostrvu koje deli gradsku peščanu plažu na dva dela. Duž rive se nižu živahni barovi, a u blizinu su glavne znamenitosti u tom području - rimske ruševine Side i čuveni vodopadi Manavgat.

Dve plaže u Alanji sa plavom zastavom odvojene su visokim poluostrvom. Peščana plaža Kleopatra, na zapadnoj strani, je popularnija. Dugačka je dva kilometra i sa nje se pruža dramatičan pogled na zamak. Istočna plaža ima malo oštriji rub vode, što odgovara ronjenju s maskom - u ovim vodama lako je uočiti hobotnicu, jegulje i crne ribe škorpione.

Alanja Turska hoteli – Letovanje 2024

Ukoliko želite da provedete leto 2024. u ovom prelepom kosmopolitskom letovalištu, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Hoteli su sa all inclusive uslugom i odličnim popustima za decu i porodice. Proverite i naše first minute i last minute cene – Turska Alanja Letovanje 2024. Alanja Last Minute. Alanja Avionom.

101 Hoteli
Popusti
Vrsta objekta
Kategorija hotela
Cena aranžmana

 Možda ćete biti zainteresovani i za