Budva

Budva / Crna Gora

Budva je metropola crnogorskog turizma. Tokom leta jedan od najglasnijih i najprometnijih gradova na crnogorskom primorju. Njegov život započeo je na rtu pre dva i po milenijuma i izlio se iz bedema prema luksuznim jahtama, novim zgradama, restoranima, barovima i noćnim klubovima, u kojima vas čeka neverovatna zabava. Budva ima svoje Havaje - ostrvo nasuprot grada sa prelepim plažama, hladnim osveženjima i morskim specijalitetima.

Uveče će vas na šetalištu uz plažu preplaviti glasna muzika koja dolazi iz kafića, smeh i vriska dece iz obližnjih zabavnih parkova, miris mora pomešan sa aromom ukusnog roštilja i svetlost iz diskoteke koja se šeta nebom. Budva je grad koji je budan do zore i u kome niko predugo ne spava. Intenzivan noćni život, plaže sa raznim aktivnostima, veliki vodeni park u brdima i luksuzni hoteli na samom moru, čine odmor ovde vrednim budnosti.

Budva Leto 2024

Pogledajte sjajan izbor hotela i vila u ovom popularnom letovalištu za 2024. godinu, sa 3 i 4 zvezdice, u aranžmanima autobusom, kao i naše first minute i last minute ponude: Hoteli Budva Last Minute. Crna Gora Budva Apartmani.