Belek

Belek / Turska

Belek Turska - Belek se nalazi oko 30 kilometara od Antalije. Izgrađen je oko nekoliko golf terena, što ga čini posebno poželjnim za one koji traže sunčano mesto za uživanje u sportu. Sastoji se od mnogobrojnih luksuznih hotelskih kompleksa smeštenih duž 16 kilometara dugačke peščane plaže, koja nudi brojne mogućnosti za odmor i aktivnosti.

S obzirom da je u pitanju novoizgrađeno letovalište, najveći deo zabave nalazi se u samim hotelima (spa centri, sportski objekti i tereni, tobogani i dečiji klubovi). Grad se nalazi iza prostranih terena za golf, nudi barove, restorane, prodavnice i nedeljnu pijacu.

Belek hoteli – letovanje 2024

Belek 2024 - Ukoliko želite da provedete leto 2024. u ovom prelepom turskom odmaralištu, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Hoteli su sa all inclusive uslugom i odličnim popustima za decu i porodice. Proverite i naše first minute i last minute cene – Belek Leto 2024. Pogledajte i našu ponudu za Alanju uporedite cene i kvalitet smeštaja.

34 Hoteli
Popusti
Vrsta objekta
Kategorija hotela
Cena aranžmana

 Možda ćete biti zainteresovani i za