Platamon

Platamon / Grčka

Platamon (Platamonas) je mali grad sa oko 2.000 stanovnika, smešten uz samu obalu mora, pod Olimpom. Platamon se nalazi na istočnoj Olimp rivijeri, oblasti sa mnogim destinacijama za turiste kao što su Litohoro, Katerini, Leptokarija, Nei Pori. Udaljen je 38 km južno od Katerinija i 49 km severoistočno od Larise.
Sa svojim mirnim i opuštenim ambijentom, bujnom vegetacijom, panoramskim pogledima, čuvenim platamonskim zamkom i tradicionalnim naseljem Palios Panteleimonas u ovoj oblasti, Platamon je idealna destinacija za kratke posete, ali i letovanje
Platamon je jedna od najpoznatijih letnjih destinacija u okolini sa brojnim hotelima, tavernama, restoranima i barovima na plaži. Duž dugačkog šetališta postoji gradska plaža, a posle luke, malo izvan centra je i velika plaža. Prijatna klima, toplo, bistro i čisto more, ljubazni domaćini i veoma pristupačne cene će sigurno ispuniti Vaša očekivanja o prijatnom i lepom odmoru.

Platamon apartmani

Platamon 2024 - Za letovanje 2024. godine odabrali smo izuzetne apartmane i vile, koji će Vaš odmor učiniti nezaboravnim. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili autobusom. Pogledajte cene aranžmana, kao i naše first minute i last minute ponude. Platamon Last Minute, Platamon Leto 2024:

 Možda ćete biti zainteresovani i za