Acrotel Elea Beach

LOKACIJA : Elea Beach hotel je deo hotelskog lanca Acrotel. Ovaj  hotel se nalazi u najlepšem delu Sitonije i okružen je zelenilom. USLUGA :  polupansion  SOBE : Hotel raspolaze sa 80 soba.  

Acrotel Elea Beach

LOKACIJA : Elea Beach hotel je deo hotelskog lanca Acrotel. Ovaj  hotel se nalazi u najlepšem delu Sitonije i okružen je zelenilom. Udaljen je 9 km od Nikitija, 11 km od Neos Marmarasa i oko 100 km od Soluna, od plaze udaljen 100m.

SADRZAJ : Bazen na otvorenom sa izdvojenim delom za decu, besplatni suncobrni i ležaljke na bazenu, lekar na poziv za hitne slučajeve, unutrašnji i spoljašnji restoran, otvoren bazen, snack bar na bazenu, krevetac za bebe (uz doplatu ), visoke stolice za bebe, sef (uz doplatu), mini bus (uz doplatu), menjacnica, mini market u okviru hotelskog kompleksa, parking, lezaljke i suncobrani kraj bazena besplatno, WI-FI u opstim delovima hotela besplatni, teniski teren, kosarka, stoni tenis.

USLUGA :  polupansion 

SOBE : Hotel raspolaze sa 80 soba.Svaka soba ima balkon/terasu, A/C, SAT TV, telefon, fen, frizider, tus kabina, krevetac uz doplatu na recepciji.Sve sobe su jednostavno uredjene.

Standard soba (~20 m2) – zidani kreveti, francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja.

Superior soba  (~28 m2) – kombinovana dnevna soba sa spavacom, francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja, set za kafu/čaj.

 


Acrotel Elea Beach