Hotel Ermioni

Hotel Ermioni 3* (Kalamici, Grčka) sa svega trideset soba sa pogledom na more, od centra i plaže (na oko 200 metara) preslatkog Kalamicija deli glavni put.

Hotel Ermioni

Hotel Ermioni 3* (Kalamici, Grčka) sa svega trideset soba sa pogledom na more, od centra i plaže (na oko 200 metara) preslatkog Kalamicija deli glavni put. Skoro na kraju poluostrva, okrenut prema Svetoj Gori, Kalamici je poznat po svojoj predivnoj peščanoj plaži, smeštenoj u malom zalivu sa kristalno čistim i bistrim morem. Nekoliko poznatih kafića i dobrih ribljih taverni, upotpuniće boravak u ovom malom raju koji okružuje još nekoliko poznatih plaža. Hotel je udaljen od Soluna oko 145 kilometara i nalazi se izmedju Sartija i Neos Marmarasa.

Sadržaj hotela: Ermioni ima recepciju sa lobijem, sefove na recepciji, restoran, bar, besplatan pristup Internetu u javnim delovima hotela, veliki vrt sa dvorištem i igralištem za decu, suvenirnicu i parking.
Sadržaj soba: telefon, A/C, TV, frižider, kupatilo i terasu.
*Standardne sobe su veličine cca 25kvm i namenjenu su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ i sofa). Usluga u hotelu Ermioni je noćenje sa doručkom – “švedski sto” (samoposluživanje).


Hotel Ermioni

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Igralište za decu
  • Parking
  • Restoran
  • Suvenirnica