Hotel GL

Hotel G.L. 3* (Paralia, Grčka) se nalazi u centru Paralije, na samo 100 metara od autobuske stanice, mnogobrojnih barova i mini marketa.  Gradska peščana plaza je na 100 metara od hotela.

Hotel GL

Hotel G.L. 3* (Paralia, Grčka) se nalazi u centru Paralije, na samo 100 metara od autobuske stanice, mnogobrojnih barova i mini marketa. Udaljen je oko 8 km od grada Katerini i oko 30 minuta vožnje od arheološkog nalazišta Dion. Na 20 metara od hotela nalaze se 2 javna parka sa dečijim igralištem.  Gradska peščana plaza je na 100 metara od hotela. Ležaljke i suncobrani uz doplatu.

Sadržaj hotela: Recepcija, TV sala, restoran, sef na recepciji, cafe bar, snack bar, room service, Wi-Fi internet.

Sadržaj soba: Hotel ima 20 soba. Gostima su na raspolaganju dvokrevetne i trokrevetne sobe. Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen za sušenje kose, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar , Wi-Fi internet, balkon

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera). Vecera se sluzi u hotelu „Hellas“

Paralija Hoteli Grcka - Olimpska regija letovanje.

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatnu prirodu Olimpske regije, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Paralija letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Paralija cene. Paralija hoteli. Grcki hoteli. Paralija Last Minute.


Hotel GL

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Lift
  • Restoran
  • Snack bar
  • TV sala