Hotel Lassi 3*

KEFALONIJA - Kefalonia je najveće Jonsko ostrvo, nalazi se između Lefkade i Zakintosa. Ostrvo je pretežno planinsko na zapadnoj strani sa prelepim plažama na istočnoj strani

Hotel Lassi 3*

KEFALONIJA - Kefalonia je najveće Jonsko ostrvo, nalazi se između Lefkade i Zakintosa. Ostrvo je pretežno planinsko na zapadnoj strani sa prelepim plažama na istočnoj strani. Burna prošlost i bogata istorija učinili su da uz veliki broj istorijskih gradova i spomenika možete oživeti vremena antičkog, rimskog i venecijanskog doba. Danas je Kefalonija najelitnije Jonsko letovalište sa modernim hotelima i luksuznim vilama smeštenim u turističkim oazama.Pored uživanja na plažama pruža Vam se mogućnost avanture i istraživanja ostrva, kako kopnom, tako i sa mora. Kefalonija je jako dobro povezana trajektnim linijama sa ostalim Jonskim ostrvima što Vam pruža mogućnost da upotpunite Vaš odmor.

Hotel Lassi 3* ,Lassi (Kefalonija) je okružen zelenilom i smešten na 250 metara od peščane plaže u letovalištu Lassi (plaža Makris Gialos je na oko 1 km)
Od glavnog grada Argostolija udaljen je oko 1,5 km.
Nudi sobe koje gledaju na bazen ili na more. Sve sobe su klimatizovane,sa satelitski kanalima, radnim stolom, imaju električno kuvalo i frižider. 

Doručak na bazi švedskog stola služi se u prostoru za ručavanje, odakle se pruža pogled na vrt. 

Restorani, barovi i prodavnice su na 10 minuta hoda.

* korišćenje klima uredjaja uračunato u cenu

* sobe poseduju sef – gratis 
* Wifi internet dostupan u javnim delovima hotele
* korišćenje kreveca – 5 eura po noći (plaća se u hotelu)
* boravišna taksa 1,5 euro dnevno po sobi (plaćanje u hotelu – gotovinski)

 


Hotel Lassi 3*

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen