Hotel Nebojša

Hotel Nebojša, Jahorina smeštaj, Jahorina zimovanje  Jahorina, jedna od najlepših olimpijskih planina pripada dinarskom planinskom sistemu i prostire se na oko 30 km dužine, sa ograncima.

Hotel Nebojša

Hotel Nebojša, Jahorina smeštaj, Jahorina zimovanje  
Jahorina, jedna od najlepših olimpijskih planina pripada dinarskom planinskom sistemu i prostire se na oko 30 km dužine, sa ograncima. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1.916 m nadmorske visine. Jahorina je popularna destinacija za ljubitelje zimskih sportova (alpsko skijanje, skijaško trčanje, snowboarding, ski safari na motornim sankama, klizanje i noćno skijanje).

Preko 20 km dobro uređenih skijaških staza koje se prostiru od 1890m do 1.200m nadmorske visine, kao i 8 ski liftova ukupnog kapaciteta 7.500 skijaša na sat omogućavaju svim ljubiteljima zimskih sportova potpuni ugođaj.
Zimska skijaška sezona počinje 15. decembra i traje do 15. aprila. Jahorina pruža i velike mogućnosti za ugodan i zanimljiv boravak u bilo koje doba godine, pa je tako idealna destinacija za pripreme sportista, ekskurzije, rekreativce, alpiniste kao i poslovne ljude.

Na olimpijskoj lepotici Jahorini, na njenom najsunčanijem delu i nadmorskoj visini od 1600m, nalazi se porodični hotel „Nebojša“. Hotel raspolaže sa 30 moderno opremljenih soba. Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, tv, telefon. Udobni ambijent restorana kapaciteta 80 mesta, idealno je mesto za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. 
U sklopu hotela se nalazi i konferencijski salon, kapaciteta 60 mesta sa kompletnom pratećom opremom za održavanje seminara, promocija i poslovnih sastanaka. 
Staza i lift za početnike se nalaze odmah pored hotela, a usluge ski rentala, ski servisa, te profesionalni učitelji skijanja su Vam u svakom trenutku na raspolaganju.

SADRŽAJ HOTELA

  • Lobi bar
  • Parking
  • Restoran
  • TV sala