Iris Boutique Hotel

Santorini se nalazi u Egejskom moru i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Obuhvata teritoriju od oko 96 km2, dužina obale je 69 km. Klima je umerena mediteranska.

Iris Boutique Hotel

Santorini se nalazi u Egejskom moru i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Obuhvata teritoriju od oko 96 km2, dužina obale je 69 km. Zapadna strana ostrva, ona koja je okrenuta prema vulkanu je stenovita i strma i naziva se KALDERA. U jugoistočnom delu nalazi se krečnjačka planina Mesa Vouno sa najvišim vrhom Prophitis Ilias. Klima je umerena mediteranska. Tokom leta duva severoistočni vetar poznat po imenu meltemi, a tokom zime temperatura nikada ne ide ispod 10 °C. Kiša pada zimi dok tokom leta nema kišnih dana.Zahvaljujući vulkanskoj aktivnosti, Santorini ima oblik polumeseca, kao i mnoštvo predivnih plaža. Plaža Kamari je možda najposećenija od svih, ali s razlogom – na njoj se nalazi mnogo kafića, restorana i do nje se brzo stiže autobusom ili taksijem.Plaža Vlihada nije toliko pretrpana turistima, jer se do nje može stići samo kolima. Vulkanske stene kojima je okružena i sitan pesak joj daju čar, a mogućnost da iznajmite ležaljke čini Vlihadu idealnu za parove koji žele malo privatnosti i odmora. Crvena plaža je dobila ime po intenzivnoj crvenoj boji stena kojima je okružena. Pošto tamo nema kafića, restorana i sl., popularna je zbog svojih prirodnih lepota. 

Destinacija: Kamari, SANTORINI, GRČKA

Lokacija: Centar turističkog mesta

Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak)

Lokacija: hotel se nalazi u centru mesta Kamari, na 150 m od peščano-šljunkovite plaže i šetališta sa  prodavnicama, restoranima i kafićima. Od glavnog grada Fire i litice sa pogledom, do kojih redovno saobraća autobuski prevoz, udaljen je oko 8km, a od aerodroma oko 4km.

Hotelski sadržaj: recepcija, TV sala, WiFi (besplatno u javnim prostorijama hotela), bazen (prelazi se ulica), dečiji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), bar pored bazena,  javni parking na 100m od hotela.

Sobe: kupatilo, klima (besplatno), SAT TV, frižider, WiFi (besplatno),sef (besplatno), balkon ili terasa.


Iris Boutique Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar pored bazena
  • Bazen
  • Dečiji bazen
  • Parking
  • Suncobrani i ležaljke
  • TV sala