KORINA

Korina 3* se nalazi na samo 400m od poznate Golden beach plaže, 10km od najbliže luke i na samo 800m od centra letovališta. Savršeno je polazište za upoznavanje ostrva. spratu. spratu.

KORINA

Korina 3* se nalazi na samo 400m od poznate Golden beach plaže, 10km od najbliže luke i na samo 800m od centra letovališta. Savršeno je polazište za upoznavanje ostrva. Hotel poseduje 41 sobe i apartmane sa pogledom na bazen ili baštu koje pružaju savršen odmor.

Sadržaj hotela: Smešten u atraktivnom okruženju, hotel Korina ima lep bazen sa terasom za sunčanje i snek bar, u oblasti Skala Potamiasa. Nudi klimatizovane sobe sa balkonima i besplatnim bežičnim internetom, osvetljeni teniski teren i košarkaški teren. Bilijar i stoni tenis su vam takođe na raspolaganju.
Smeštaj : Uređene u vedrim bojama, sobe u hotelu Korina imaju pun mini-bar, satelitsku televiziju i sobni sef. Kupatila sadrže fen za kosu i tuš.
Dvokrevetne standardne sobe su sa balkonom i pogledom na bazen ili baštu, smeštene na 2. spratu.
Dvokrevetne superior sobe su sa privatnim balkonom, sa pogledom na mores, meštene na 2. spratu. Idealne za porodice.
Junior Suite poseduje dve prostrane sobe, jedna spavaća sa velikim bračnim krevetom i odvojenim prostorom sa pomoćnim ležajem gde se može smestiti dva deteta.
Lokacija: Hotel Korina se nalazi na samo 300 metara od čuvene Hrisi Amudije. Limenas, glavni grad i luka Tasosa, je udaljen 10 km. U okviru objekta možete koristiti besplatan privatni parking.