PARADISE SUN HOTEL

Hotel Paradise Sun, Sejseli Položaj: Hotel Paradise Sun je na severoistočnoj obali, direktno u slikovitom zalivu Anse Volbert, aerodrom Mahe udaljen je oko 60km, aerodrom Praslin oko 14km. joga.

PARADISE SUN HOTEL

Hotel Paradise Sun, Sejseli

Položaj: Hotel Paradise Sun je na severoistočnoj obali, direktno u slikovitom zalivu Anse Volbert, aerodrom Mahe udaljen je oko 60km, aerodrom Praslin oko 14km.

Hotel: Ovaj neformalni hotel nudi u romantičnoj opuštenoj atmosferi restoran na plaži sa pogledom na Indijski okean, gde se služe internacionalna jela. Tu je i drugi restoran, bar na plaži koji nudi hladne napitke, lounge, bazen i butik. Besplatan Wi-Fi u celom objektu. Spa centar nudi masaže i kozmetičke tretmane za opuštanje.

Sobe: 80
Superior: oko 32m² (70), jasan dizajn sa toplim bojama, kupatilo sa tušem / WC / bide, fen, TV, telefon, klima, plafonski ventilator, mini frižider, po danu dve flaše vode u sobi uračunato, aparat za kafu / čaj, sef, balkon ili terasa sa kojih možete uživati u pogledu na tropske vrtove i more.
Family Deluxe: oko 42m² (10), kao Superior, sa većim kupatilom sa kadom, zasebnim toaletom, Nespresso aparatom, udobnim kaučem i kombinovanim dnevnim / spavaćim prostorom.

Ishrana: Uračunat doručak na bazi švedskog stola i večera na bazi švedskog stola, u restoranu na plaži.

Zabava i izleti: Svakodnevne besplatne aktivnosti npr. joga. stretching, šetnje, besplatan „Sunset Cruise“ (jednom nedeljno, zavisno od vremenskih uslova), jednom nedeljno kreolski kurs kuvanja i radionice sa nekim novim saznanjima o kokosovom orahu. Živa muzika nekoliko večeri / nedeljno.

Sport i fitnes: Uračunato: snorkling, nemotorizovani sportovi na vodi, stand up veslanje, kajak, stoni tenis, odbojku (na plaži), vaterpolo, društvene igre, aktivnosti za decu od 6 godina. Uz doplatu: ronjenje (PADI).

Deca: Top Popusti za decu: dvoje dece do 11 godina besplatno u Family Deluxe sobi sa roditeljima.

Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte nas za dodatnu proveru.


PARADISE SUN HOTEL