VILA LARA

Vila Lara, Čanj (Crna Gora) - Atraktivno turističko mjesto Čanj, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi prostrana, pjeskovita i zlatasta plaža duga 1100m.  

VILA LARA

Vila Lara, Čanj (Crna Gora)Atraktivno turističko mjesto Čanj, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi prostrana, pjeskovita i zlatasta plaža duga 1100m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana.

Čanj turisti rado posjećuju, uživajući u čistoj boji mora i vrelini sunca. Izolovano od glavnih saobraćajnica nudi uslove za prijatan i bezbjedan odmor.

Studio apartmani "Lara" se nalaze u u mirnom dijelu Čanja na 80m od plaže tako da omogućuju mir i tišinu svojim gostima.

Svaki studio/apartman Vile Lara ima sopstveno kupatilo, terasu, kablovsku TV, WI-FI, klimu (gratis), frižider, mini kuhinju sa komplet opremom.  Objekat posjeduje lift. 

U sklopu objekta Vila Lara je recepcija kao i moderno opremljen konforan restoran, gdje vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. Obezbjeđen besplatan parking.

 


VILA LARA

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Lift
  • Restoran