Vila Vula apartmani

Vila Vula apartmani, Stavros leto 2024. Apartmani Vula apartmani su prelepo uređeni apartmani udaljeni na 100 m od duge, peščane plaže. Aerodrom u Solunu je na oko 80 km.

Vila Vula apartmani

Vila Vula apartmani, Stavros leto 2024

Apartmani Vula apartmani su prelepo uređeni apartmani udaljeni na 100 m od duge, peščane plaže. Od samog centra Stvarosa, gde se nalazi pešačka zona, kao i veliki broj kafića, restorana, barova i pekara, ovi apartmani udaljeni su samo 200 m. Objekat se nalazi u novom, mirnom delu Stavrosa, nedaleko od novoizgrađene crkve.

U neposrednoj blizini nalazi se i gradska peščana plaža koja se svojom dužinom od 10 km proteže do Asprovalte. Na samoj plaži postoji mnoštvo kafića i barova gde se preko dana mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani. Nedaleko od apartmana nalaze se i pekara i ribarnica, gde uvek možete nabaviti sveže pecivo i ribu.

Najbliži restoran u kom gosti mogu uživati u nacionalnoj kuhinji i savršenim grčkim specijalitetima je na samo 20 m od objekta, dok je najbliži supermarket udaljen 200 m. Aerodrom u Solunu je na oko 80 km.

Objekat raspolaže trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. U svom sklopu imaju TV, kompletno opremljenu kuhinju (rešo sa dve ringle, posuđe, pribor za jelo) sa frižiderom, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu apartmana, već se doplaćuje na licu mesta ukoliko gosti koriste.

Vula je okružena divnim vrtom punim zelenila i drveća. U dvorištu se nalazi i deo sa garniturom za sedenje koji gosti mogu koristiti. Svi apartmani urađeni su u veoma interesantnom i nesvakidašnjem stilu što ih izdvaja od ostalih apartmana u Stvarosu.

Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom uvek se mogu parkirati ispred samog objekta, iako ne poseduje sopstveni parking. Fantastična lokacija i divno uređen vrt čini ovaj objekat idealnim za sve generacije.
*Klima uređaj – 5 eura po danu
*Wi Fi internet gratis
*Čišćenje i promena posteljine na pola boravka.