Amsterdam

Amsterdam / Evropski gradovi

AMSTERDAM – kad kažemo Holandija, većina pomisli na Amsterdam. Kada kažemo Amsterdam, prve asocijacije su na zemlju lala, vetrenjača, bicikli, kanale, ulice sa crvenim fenjerima, klompe, sir, pivo, zemlja tolerancije i perfekcije…Ovaj evropski grad je od svojih naranijih dana bio prometno središte trgovine. Amsterdam se može pohvaliti brojnim muzejima, pozorištem, neobičnim festivalima, obiljem barova i restorana, i zato verujemo da vam u ovoj evropskoj prestonici nikad neće biti dosadno. I ako na prvi pogled može delovati da je vreme stalo u sedamnestom veku, uverićete se da nije tako. Pred vama se nalazi više od 800 godina istorije za otkrivanje, i upravo zato i Holandija i Amsterdam zaslužuju da se nadju na vašoj listi destinacija.

Individualna i grupna putovanja Amsterdam (Holandija)

Evropski Gradovi 2024 Putovanja -Evropske Metropole Aranzmani - Amsterdam, Beč, Budimpešta, Lisabon, Pariz, Milano, Rim, Venecija, Varšava, Prag, Istanbul... Pogledajte našu ponudu: Vikend Putovanja Evropski Gradovi Avionom. Agencija Sole Azur.

 

Mogućnost individualnih putovanja: Odaberite sami datum kad želite da putujete, mi ćemo pronaći za Vas najpovoljniju avio kartu i smeštaj. Ukoliko želite, možemo obezbediti i vodiča za lokacije, koje želite da posetite.

1 Hoteli
Vrsta objekta