Antalija

Antalija / Turska

Antalija 2024 - Drevna Pamfilija, glavno tursko odmaralište u mediteranskom regionu, atraktivan je grad sa senovitim bulevarima okruženim drvoredima palmi, i nagrađivana marina. U slikovitoj staroj četvrti Kaleici, uske krivudave ulice i stare drvene kuće staju uz drevne gradske zidine. Postala je popularno područje za turiste iz cele Evrope i sveta. Tokom zimskih meseci broj stanovnika je oko 2,5 miliona, ali se u letnjem periodu udvostručuje!

Regija Antalije, koja nudi svu mističnost prošlosti, danas se naziva Turskom rivijerom zbog svojih arheoloških i prirodnih lepota. To je mesto gde more, sunce, istorija i priroda čine savršenu harmoniju, gde se nalazi najlepša i najčistija obala duž Mediterana. Grad još uvek čuva svoj značaj kao istorijskog središta na južnoj obali zemlje, pored svojih divnih prirodnih lepota. Mitološki grad u kome su bili smešteni bogovi i boginje sada pokazuje sve svoje tajne i čudi se čovečanstvu.

Antalija Letovanje 2024

Ukoliko želite da provedete leto 2024. u Antaliji, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima sa avionskim prevozom, direktnim čarter letovima. Antalija hoteli su sa all inclusive uslugom i odličnim popustima za decu i porodice. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude: Turska Antalija Leto 2024. Antalija Last Minute. Antalija All Inclusive.  Pogledajte i našu ponudu za Alanju uporedite cene i kvalitet smeštaja.

28 Hoteli
Popusti
Vrsta objekta
Kategorija hotela
Cena aranžmana

 Možda ćete biti zainteresovani i za