Baron Palace Sahl Hasheesh

Baron Palace Sahl Hasheesh 5*, Hurgada, Egipat - na svojoj plaži u Sahl Hasheesh, luksuzan, otvoren 2014, raznovrstan smeštaj, bogata gastronomska ponuda, spa centar, idealan za porodice i parove.

Baron Palace Sahl Hasheesh

Baron Palace Sahl Hasheesh 5*, Hurgada (Egipat) - nalazi se u srcu oblasti Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 17 km južno od aerodroma i oko 20 km od centra Hurgade, a ostrvo Giftun 23,6 km.

Smeštaj: Resort je otvoren 2014. godine i zauzima površinu od 100.000m2 od kojih je  80.000m2  lepo uređena bašta sa palmama, a nekoliko bazena  zauzima površinu od 5.000 m2. Uređen je po najvišim svetskim standardima, najbolji je u ovom hotelskom lancu i jedan od najluksuznijih hotela u Egiptu. 
Hotel je koncipiran tako da su u jednom delu hotela sadržane aktivnosti za decu i animacije, a u drugom delu hotela je koncept bez animacija tako da se ovaj hotel može preporučiti i porodicama sa decom, ali i parovima koji žele uživaju u tišini. Za decu tu su mini klub, junior klub, igralište na plaži, dečiji restoran, bioskop i bazen. Zabavni programi organizuju se svakodnevno i pod nadzorom u bezbednom dečijem klubu. Plavi infiniti bazeni koji se nalazi u sklopu hotela greju se tokom zime i nude izvanredan pogled na more i zalazak sunca. Bogata i pažljivo osmišljena gastronomska ponuda obuhvata suši bar i 7 vrhunskih a-la-carte restorana - egipatski, italijanski,  azijski, roštiljski, meksički,  riblji i "tepanjaki" restoran. Stručni terapeuti pružaju opuštajuće velnes tretmane u spa centru površine 2300 m². Bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama.  Usluga prevoza luksuznim vozilima na raspolaganju je na zahtev i uz doplatu.

Plaža: Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu (veću od 600m²). Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, koji  privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna  zona sa plitkom vodom. Hotel ima posebno izdvojen deo sa dečijim sadržajem na plaži i bazenu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. 

Sobe: Hotel poseduje 615 moderno opremljenih soba. Sve sobe su prostrane i imaju: flat-screen TV sa satelitskim kanalima, Wi-Fi internet, aparat za čaj/kafu, klima uređaj, sef, telefon (uz doplatu), kupatilo (sa kadom ili tušem) i mini bar i room service (uz doplatu). Pojedini apartmani tipa "suite" imaju direktan prilaz zasebnom bazenu i odličan su izbor za parove na medenom mesecu. 

 • Classic Standard sobe su površine oko 45m2 i imaju balkon/terasu i pogled na resort ili pustinju (doplata za pogled na bazen i more).
 • Family sobe, površine oko 52m2, uglavnom se nalaze u prizemlju sa pogledom na resort/pustinju (uz doplatu pogled na more).
 • Suite swim up su površine oko 52m (samo za odrasle).

PUTNICI MORAJU POSEDOVATI ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SA DOPLATOM ZA COVID19! 

Hurgada AVIO Leto 2024 - Baron Palace Sahl Hasheesh

 • Jul 2024
 • Avgust 2024
 • Septembar 2024

Hurgada AVIO Leto 2024

Program Putovanja

Program putovanja broj 2 od 08.03.2024.
HURGADA LETO 2024 - PROGRAM PUTOVANJA ČARTER AIR SRBIJA   
(10 NOĆI / 11 DANA i 11 NOĆI / 12 DANA):

Broj leta JU 9390/JU 9391 (11.06.,21.06.,02.07.,12.07.,23.07.,02.08.,13.08.,23.08. i 03.09.)

PROGRAM PUTOVANJA 10 NOCI/11 DANA: (11.06.,02.07.,23.07.,13.08. i 03.09.)
1.dan BEOGRAD – HURGADA
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 3 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona).
Planirano vreme polaska 18:30h,a sletanje u 22:55h (lokalna vremena) 
Planirano vreme povratka 23:45h,a sletanje u 02:25h (lokalna vremena) 
Transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj na bazi 10 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
U pojedinim hotelima (u skladu sa hotelskim pravilima) bice posluzen kasni hladni obrok ili paket obrok u  zavisnosti od satnice vaseg dolaska u hotel.
 2–10.dan HURGADA
Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...
11 dan. HURGADA – BEOGRAD Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom.
Sletanje u  Beograd. Kraj programa


PROGRAM PUTOVANJA 11 NOĆI/12 DANA: (21.06.,12.07.,02.08. i 23.08.)
1.dan BEOGRAD – HURGADA
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 3 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). 
Planirano vreme polaska 18:00h,a sletanje u 22:25h (lokalna vremena) 
Planirano vreme povratka 23:15h,a sletanje u 01:55h (lokalna vremena)
Transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj na bazi 10 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
U pojedinim hotelima (u skladu sa hotelskim pravilima) bice posluzen kasni hladni obrok ili paket obrok u  zavisnosti od satnice vaseg dolaska u hotel.
 2–11.dan HURGADA
Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete…
12 dan. HURGADA – BEOGRAD Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom.
Sletanje u Beograd. Kraj programa


  Jedinstvena cena aranzmana obuhvata:
Avio prevoz, čarter let na relaciji Beograd-Hurgada-Beograd letom avio kompanije Air Serbia - u cenu karte uračunat je isključivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (težine do 23kg) i jedan ručni prtljag po osobi težine do 8kg, maksimalnih dimenzija 55x35x25cm (DxŠxV). Svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju, prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik. Na aerodromu u Hurgadi STROGO se pridržavaju ovih pravila prilikom povratka).
(Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag osim kolica)
Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 65 eur (aerodrom Beograd 26 eur, aerodrom Hurgada 39 eur, RF taksa -  Eur, YQ taksa - Eur).
Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo YQ taksa su sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska.
Deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu
Doplatu za gorivo YQ taksa - Eur(iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put.). Ne plaćaju deca 0-1,99 godine
Smeštaj u odabranom hotelu 10 ili 11 noćenja na bazi izabrane usluge iz tabele
Grupni povratni transferi aerodrom Hurgada-hotel-aerodrom Hurgada
Usluge predstavnika organzatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji
Troškovi organizacije putovanja
NAPOMENA ZA VIZU: Egipatska viza (25 US$ po pasošu) se naplaćuje  - važi samo za putnike koji imaju pasoš Republike Srbije. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave. Vizu možete obezbediti i u Ambasadi Egipta u Beogardu po ceni od 15 US$ (Cena u trenutku objavljivanja ovog programa, podložna je promeni, obavezno proveriti u ambasadi), uz potrebnu dokumentaciju izdatuod strane agencije,  a minimum 14 dana ranije morate predati pasoše na viziranje.  
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Doplate za sobe sa pogledom na more, bungalove itd... Na upit.... 
Fakultativne izlete koje u Hurgadi organizuje naš ino-partner.
međunarodno zdravstveno osiguranje za period boravka 11/12 dana (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €). Potrebne informacije mogu se dobiti u našoj poslovnici, ili putem telefona.
Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja.Potrebne informacije mogu se dobiti u našoj poslovnici, ili putem telefona.

PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE .
CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe
1. ‐ dete do 2 god. - Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu.
2. ‐ dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte, aerodromskih taksi i ima sedište u avionu, obroke i  ostale usluge osim sopstvenog kreveta.
3. ‐ dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj ili deli ležaj sa nekim. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.

***U trenutku objavljivanja ovog programa putovanja definisani su uslovi ulaska u Egipat za drzavljane koji poseduju pasos R. Srbije. 
***Molimo Vas da pratite zvanicna saopstenja nadleznih organa vezano za uslove ulaska i sanitarno epidemioloske mere. 
*** Svi putnici koji poseduju pasos koji nije izdat od strane R. Srbije duzni su da se sami informisu oko dokumenata potrebnih za ulaz/izlaz, tranzit kroz Srbiju  ili povratak u zemlju ciji pasos imaju. 

- Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona. Postoji mogućnost pomeranja predviđenih vremena i to zavisi od avio kompanije.
- U slučaju večernjih i noćnih letova postoji mogućnost da se ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika,jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.
- Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).

*POTVRDA REZERVACIJE HOTELA I AVIO KARTE SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju
nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa ili mogućnost da bira neki drugi hotel.

*SVE PREVENTIVNE MERE, KOJE SE TIČU KORONE SU PODLOŽNE PROMENI I AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA ISTE.

* SVE OSTALE MERE KOJE SE PREDUZIMAJU U HOTELU KOJI STE ODABRALI , BICE VAM PREDOCENE PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA U HOTEL.
 Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti , zašta organizator ne snosi odgovornost. 

PUTNA DOKUMENTA: Na aerodromu je neophodno obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja ( saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA- kao da su odustali na dan polaska.
Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti vaţzeci još 6 meseci po povratku sa putovanja. Ponesite i vaučer, koji ste dobili u agenciji prilikom isplate svog aranžmana.
*Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika.
*Sve posledice gubitka ili kradje pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik.
*Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
*Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
*Putnik ima mogućnost da raskine ugovor u bilo kom trenutku pre otpočinjanja turističkog putovanja, uz plaćanje odgovarajuće naknade u skladu sa tačkom 12. Opštih uslova putovanja, koji su sastavnim deo svakog ugovora o putovanju. 
TRANSFERI OD/DO AERODROMA: po dolasku na aerodrom, na odredjenoj destinaciji sačekaće Vas predstavnik naseg ino-partnera , koji će Vas uputiti u autobus (mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza
putnika je da vodi računa o svom prtljagu.
Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min pre zakazanog vremena. Vratite ključeve ( od sobe, sefa), proverite sva putna dokumenta i platite račune. NAČIN PLAĆANJA:
 Cene su izražene u eurima a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po  srednjem kursu NBS na dan uplate.
 Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
 *Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska. 
 *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2024. god. BEZ KAMATE. .Datumi realizacije  čekova su 10. i 25. u mesecu (osim decembra kada su datumi realizacije 10. i 15.12.2024.)
 *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate 
 *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.
U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena. 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
- U hotelske sobe/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu , dužan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
- Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www..soleazur.rs
- Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela
- U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola, a ručak i večera – klasično usluživanje, u zavisnosti od hotela, izbor između dva ili tri menija (piće nije uključeno u cenu). Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
- U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
- Iako pojedini hoteli imaju svoje plaže, postoji mogućnost da se suncobrani i ležaljke doplaćuju
- Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman, obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
- Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela.Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.
- Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti , zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola ( samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. 
- Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.
- Postoji mogucnost razlikovanja smestajnih jedinica u izgledu u okviru istog smestajnog objekta
ALL INCLUSIVE - SVE UKLJUČENO: Molimo Vas da prilikom potpisivanja ugovora, preuzmete i all inclusive koncept za vaš hotel (hoteli zadržavaju pravo promene ALL Inclusive koncepta tokom sezone)
POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi.
KLIMA UREĐAJ: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.
Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 120 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja I NAPOMENE (koje su sastavni deo ovog programa). Organizator putovanja je Turistička agencija Sole Azur, licenca OTP br. 126/2021 kategorija A od 15.10.2021. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije Sole Azur uskladjeni sa Yuta standardom i Zakonom o turizmu i NAPOMENE. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
                            
 PRIJATAN ODMOR ŽELI VAM T.A. “ SOLE AZUR”.


Baron Palace Sahl Hasheesh

SADRŽAJ HOTELA

 • A la carte restoran
 • Animatorski program
 • Bankomat
 • Bar
 • Bar na plaži
 • Bar pored bazena
 • Bazen
 • Bilijar
 • Bioskop
 • Fitness centar
 • Frizerski salon
 • Igralište za decu
 • Igraonica za decu
 • Jacuzzi
 • Lobi bar
 • Masaža
 • Menjačnica
 • Mini klub
 • Parno kupatilo
 • Privatna plaža
 • Prodavnica
 • Restoran
 • Sala za sastanke
 • Salon lepote
 • Sauna
 • Sef
 • Snack bar
 • Spa centar
 • Sportovi na vodi
 • Stoni tenis
 • Suncobrani i ležaljke
 • Teretana
 • Tursko kupatilo
 • TV sala
 • Vaterpolo
 • Wellness centar