The Oberoi Beach Resort

The Oberoi Beach Resort

The Oberoi Beach Resort 5*, Hurgada Ovaj rizort sa 5 zvezdica nudi pogled na sopstvenu privatnu plažu na Crvenom moru. Gostima su na raspolaganju prostrane suite jedinice sa sopstvenom terasom

The Oberoi Beach Resort

The Oberoi Beach Resort 5*, Hurgada Ovaj rizort sa 5 zvezdica nudi pogled na sopstvenu privatnu plažu na Crvenom moru. Gostima su na raspolaganju prostrane suite jedinice sa sopstvenom terasom. Objekat ima bazen na otvorenom, spa centar i 3 restorana.

Klimatizovane suite jedinice u rizortu Oberoi poseduju veliki ormar i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Sve smeštajne jedinice nude besplatan WiFi i zastakljeno kupatilo sa mermernom kadom i zasebnim tušem. Pojedine suite jedinice takođe obuhvataju vrt sa bazenom i baznu stanicu za iPod.

U objektu Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh spa možete uživati u masažama i raznovrsnim kozmetičkim tretmanima, uključujući pilinge. Na raspolaganju su vam takođe privatna parna kupatila i teretana sa Life Fitness spravama. Ostale aktivnosti obuhvataju posmatranje zvezda, časove kuvanja, jogu i aromaterapiju.

U restoranima objekta Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh služe se jela bliskoistočne, orijentalne, indijske i internacionalne kuhinje. Iz glavnog restorana pruža se panoramski pogled na plažu i na Crveno more. Bar kraj bazena ima u ponudi pića, lagane obroke i cigare.

Tržni centar u Hurgadi i aerodrom udaljeni su 25 minuta vožnje od objekta Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh. Osoblje recepcije radi non-stop i može za goste organizovati iznajmljivanje automobila i izlete sa gnjuranjem.

 


The Oberoi Beach Resort

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Bazen
  • Dečiji bazen
  • Lobi bar
  • Restoran
  • Sef