Angelina Hotel Sidari Krf

Angelina Hotel Sidari Krf

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2019, Krf, Krf - LETO 2019, Leto 2019

Angelina Hotel Sidari Krf

Angelina Hotel 2* 

Leto 2019 U PRODAJI!!

Angelina Hotel 2* je smešten u poznatom letovalištu Sidari na severu Krfa, na samo 200 m od čuvenog Kanala ljubavi, i na 250 m od gradske plaže. Od aerodroma je udaljena  45km. 

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, klima u javnim delovima hotela, prostorija za prtljag, parking, doktor na poziv (uz doplatu), pranje veša (uz doplatu), renta car (uz doplatu), prodavnica i suvenirnica (u blizini hotela)…

U sobama: kuhinjski kutak (el. šporet sa dve ringle, kuvalo za vodu, toster, posuđe), klima, SAT TV, mini frižider, tuš, fen, balkon/terasa.

Studio – 2 odvojena kreveta. Namenjen za 2-3 osobe, (~30 m2).
Apartman sa dve sobe – mali hodnik, kuhinja i 2 odvojene spavaće sobe (u svakoj 2 odvojena ležaja), (~50 m2).

Usluga: noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion.

 

 • AGELINA HOTEL  2* -KRF, SIDARI  LETO 2019 
  Tip smeštaja Usluga 01/06-15/06 16/06-30/06 01/07-15/07 16/07-31/08 01/09-23/09 24/09-30/09
  Dvokrevetni studio, za 2-3 osobe noćenje,doručak 22 28 39 45 28 14
  3. odrasla osoba noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  1.Dete 0-12,99 god noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Apartman sa 2 sobe 2-4 osobe
  cena po apartmanu po danu
  noćenje,doručak 67 78 100 123 78 34
  Doplata za polupansion odrasli doručak,večera 13 13 13 13 13 13
  Doplata za polupansion deca 3-11,99 god doručak,večera 10 10 10 10 10 10
  Doplata za pun pansion odrasli doručak,ručak,večera 19 19 19 19 19 19
  Doplata za pun pansion deca 3-11,99 god doručak,ručak,večera 15 15 15 15 15 15

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene se izražene u eur po osobi po danu za studio, a za apartman cena je izražena po danu po apartmanu.
  * Usluga noćenje sa doručkom. Mogućnost doplate za polupansion i pun pansion (švedski sto)
  *Klima uređaj besplatno javnim delovima hotela.
  *Wifi internet u javnim delovima hotela recepcija, lobi i restoran – besplatno korišćenje.
  * Dozvoljen boravak za kućne ljubimce (na upit).

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2019

  .

 • NAPOMENE:

  POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

  .

 • NAČIN PLAĆANJA

  Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

   

  .