Gouvia Hotel – Gouvia, Krf

Gouvia Hotel – Gouvia, Krf

Grčka, Krf - LETO 2019, Leto 2019

Gouvia Hotel – Gouvia, Krf

Leto 2019 USKORO!!!

Guvijski zaliv ima sve odlike prirodne luke. Guvija je poznata po savremenoj marini i šljunkovitoj plaži sa  mnoštvom restorana, klubova i mogućnostima za uživanje i bavljenje sportovima na vodi.

Lokacija: 300 m od gradske šljunkovite plaže, u centru mesta Guvija, 7 km od grada Krfa, 8 km od aerodroma. Usluga: ND – noćenje sa doručkom.
Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo, telefon, TV, klima uređaj, mini frižider, balkon.
Sadržaj hotela: Hotel poseduje bazen sa barom, dečji bazen i prostor za igru, teniski teren, restoran, bar, prodavnicu sa suvenirima, prodavnice, parking.
Doplate: Korišćenje klima uređaja se posebno doplaćuje na recepciji.

 

 Upit za rezervaciju

 • Hotel Gouvia 2*-Gouvia,Krf- LETO 2019 USKORO!
  TIP SMEŠTAJA USLUGA  

  01/06-30/06

  01/09-30/09

  01/07-31/07

  01/08-31/08

  Dvokrevetna soba 2-3 noćenje,doručak 23 38 38
  3.odrasla osoba noćenje,doručak -30% -30% -30%
   dete do 2,99 godine noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS
   dete od 3-11,99 godina noćenje,doručak -50% -50% -50%
  Standard porodična soba 2-4 osobe  noćenje,doručak 47 71 71
  3 i 4 odrasla osoba ili 2 deteta 0-11,99 god noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS
  Standard apartman 2-4 osobe noćenje,doručak 59 82 88
  3 i 4 odrasla osoba ili 2 deteta 0-11,99 god noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS
  Doplata za polupanison – ODRASLI  doručak,večera 14 14 14
  Doplata za polupanison – deca 3-11,99 godina doručak,večera 9 9 9

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene u evrima po osobi / dnevno.
  *Usluga je noćenje sa doručkom,uz mogućnost doplate za polupansion.
  *Klima uređaj – dcodatno se naplaćuje
  *sef – dostupan uz doplatu na recepciji
  *Dodatni ležaj je ležaj na izvlačenje.

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.