Hotel Sunrise Beach

Hotel Sunrise Beach

Tasos - LETO 2020

Hotel Sunrise Beach 2,5*- Skala Rachoni – LETO 2020

LETO 2020 U PRODAJI

 

Hotel SUNRISE BEACH 2,5* TASOS

Lokacija: Hotel Sunrise Beach (bivsi naziv hotel Rachoni beach) se nalazi na samoj plaži u tradicionalnom ribarskom mestu Skala Rachoni. Autobuska stanica je na 50 m od hotela, Skala Prinos je udaljena na oko 4 km, a luka u Limenasu 11 km. Gosti mogu da koriste sadrzaje hotela RAchoni bay (zajednicki bazen, snek bar i restoran) 

Sadržaj hotela: recepcija, otvoreni bazen, restoran, sneck bar, bar, bašta, ostava za prtljag, klima, fitness centar, bilijar, stoni tenis, fax/fotokopiranje, dečije igralište, WiFi internet, parking.

Usluga: All inclusive .

FIRST MINUTE POPUSTI!

-10% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01.02.-31.03.2020. za period boravka od 27.04.-10.10.2020.  Nacin placanja 30% prilikom rezervacije,jos 30% do 05.04.2020.,a ostatak najkasnije do 15 dana pre pocetka putovanja.

Cene u tabeli su bez popusta!

Upit za rezervaciju
 • Hotel „SUNRISE BEACH“  2,5* – Skala Rachoni – LETO 2020
  TIP SMEŠTAJA USLUGA

  27/04-31/05

  20/09-10/10

  01/06-16/06

  13/09-19/09

  17/06-10/07
  26/08-12/09
  11/07-25/08
  Standardna dvokrevetna soba
  (max 2-3 osobe)
  Sve uključeno 41 53 61 68
  Treca odrasla osoba Sve uključeno -30% -30% -30% -30%
  Jedno dete 0-3,99 god Sve uključeno GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Jedno dete 4-12.99 god Sve uključeno -60% -60% -60% -60%
  Superior
  dvokrevetna
  soba  (max 2-3 osobe)
  Sve uključeno 42 54 62 70
  Treca odrasla osoba Sve uključeno -30% -30% -30% -30%
  Jedno dete 0-3,99 god Sve uključeno GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Jedno dete 4-12,99 god Sve uključeno -60% -60% -60% -60%
  Standardna porodicna soba (max 4 odraslih)
  CENA PO SOBI
  Sve uključeno 127 153 188 217


  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  Napomene:
  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno osim kod porodične sobe gde je cena izražena po sobi dnevno.
  *Usluga je all inclusive, po principu švedskog stola, samoposluživanje.
  *WiFi internet u javnim delovima hotela-besplatno  

   Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE,sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

.