La Piscine art hotel 4*

La Piscine art hotel 4*

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2019, Leto 2019, Skiatos - LETO 2019, Skijatos hoteli - LETO 2019

La Piscine art hotel 4*

LETO 2019 USKORO!!!  

Hotel je lociran u mirnom delu, na samo 5 minuta udaljenosti od centra Skijatosa i namenjen je samo odraslim osobama. Gostima stoje na raspologanju olimpijski bazen, dok je doručak kontinetnatnog tipa. Hotel je poznat po toploj i gostoljubivoj atmosferi za šta je najviše zaslužno njegovo ljubazno osoblje. Moguće je odmoriti se u sobama koje su renovirane i opremljene novim nameštajem i potpuno opremljenim kupatilom. Obnovljeni deo hotela sa bazenom predstavlja idealno mesto za odmor i relaksaciju, sa udobnim ležaljakama koje stoje na raspolaganju. U hotelu postoji i a la carte restoran koji služi mediteransku kuhinju, obroke pripremljene od lokalnih, organskih proizvoda. Laganom šetnjom se za kratko vreme može doći do centra Skijatosa i njegove luke. Gosti u samom gradu mogu pronaći veliki broj taverni, kao i manjih lokalnih radnji.

Sadržaj hotela: 24 h otvorena recepcija, bar, lift, brzo prijavljivanje i odjavljivanje iz hotela, vrt, pogodan za ljude sa invaliditetom, centralno grajanje, wifi internet, služba za pranje veša, biblioteka, parking, restoran, usluga po sobama, služba buđenja, bazen, ležaljke na bazenu, bar na bazenu, jahanje konja, ronjenje…

Sadržaj soba: klima, balkon, kada, bade mantil, fen za kosu, grejanje, mini bar, frižider, sef, satelitski TV, tuš, papuče, telefon, TV… 

 

Upit za rezervaciju
 • LA PISCINE ART HOTEL 4* – Skiatos —  LETO 2019 USKORO!
  TIP SMESTAJA USLUGA 15/05/-31/05
  21/09-30/09
  01/06-15/06 16/06-30/06 01/07-19/07
  01/09-20/09
  20/07-31/08
  Dvokrevetna soba pogled bazen, max 2 osobe noćenje,
  doručak
  46 65 70 84 102
  Deluxe dvokrevetna soba pogled grad/planina max 2-3 osobe noćenje,
  doručak
  51 71 77 93 112
  3.odrasla osoba u deluxe dvokrevetnoj sobi pogled grad/planina noćenje,
  doručak
  15 21 23 28 33
  Superior dvokrevetna soba pogled bazen max 2-3 osobe noćenje,
  doručak
  60 81 84 102 120
  3. odrasla osoba u superior dvokrevetnoj sobi pogled bazen noćenje,
  doručak
  18 24 25 31 36
  Junior suite,pogled grad 2-3 noćenje,
  doručak
  77 91 102 112 128
  3.odrasla osoba noćenje,
  doručak
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Executive suite,pogled bazen 2-4 noćenje,
  doručak
  102 112 120 129 146
  3. i 4. odrasla osoba noćenje,
  doručak
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Doplata za polupansion doručak,
  večera
  23 23 23 23 23

  NAPOMENA :
  *HOTEL NE PRIMA DECU! Boravak je dozvoljen samo osobama preko 16 godina
  *Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion. Doručak se služi kao švedski sto, a večera je po principu menija
  *Cene su izražene po osobi dnevno.
  *Wi-Fi besplatno.
  *Sef je besplatan.
  *Klima uračunata u cenu.

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela)

 • SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.