Stratos Hotel – Afitos, Kassandra

Stratos Hotel – Afitos, Kassandra

Grčka, Halkidiki, Kassandra hoteli 2020, Leto 2020

Stratos Hotel 3*- Afitos, Kassandra, Halkidiki

LETO 2020 U PRODAJI!!!

Stratos Hotel 3* nalazi se u tradicionalnom mestu Afitos, na poluostrvu Kassandra. Tradicija u spoju sa jedinstvenom prirodnom lepotom, čini ovo mesto idealnim za vaš odmor! Hotel je udaljen svega 150m od centra slikovitog mesta Afitos i na 10 minuta hoda od plaže (600m). Poseduje otvoreni bazen, dečiji bazen i bar pored bazena, recepciju, dnevni boravak, baštu, igralište, malu biblioteku, besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama, parking na oko 100m od hotela (obavezna rezervacija), restoran, picerija , usluge održavanja, faks, prostor za prtljag, oprema za peglanje.
Sobe su svetle i imaju nameštene balkone, a sa većine balkona pruža se pogled na prostrano unutrašnje dvorište i na bazen. Sve klimatizovane i moderno uređene sobe sadrže fen za kosu, sef i TV.  Većina soba ima zajednički balkon koji je oko zgrade te ne poseduju privatni. 
Domaći doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra i obuhvata sveže ispečene pite. Tokom letnjih meseci možete doručkovati ili večerati na šarmantnoj terasi. 
Opis smeštaja:
Dokrevetna/trokrevetna soba: je sa pogledom na bazen ili na dvorište. Imaju bračni ležaj ili dva obična i jedan običan ležaj. Namenjene su za 2-3 osobe.
Junior Suite: Junior suite ukrašena elegantnim i modernim ukusom, ovaj kombinirani dnevni boravak i spavaća soba nude boravak za 2-3 osobe (bračni ili dva obična ležaja i sofa) sef uz doplatu.
Family soba: sastoji se od dve odvojene sobe sa povezanim vratima, u svakoj sobi se nalazi klima uredjaj. Predviđene su za 2-4 osobe (bračni ležaj ili dva obična ležaja i sofa).

Upit za rezervaciju

 • Stratos Hotel 3* – Afitos, Kassandra, Leto 2020 u prodaji
   TIP SMEŠTAJA Usluga 01/06-30/06
  13/09-20/09
  01/07-10/07
  24/08-12/09
  11/07-23/08 21/09-10/10
  Dvokrevetna soba
  noćenje,
  doručak
  29 34 38 25
  dete 0-4,99 god. (deli ležaj) noćenje,
  doručak
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Trokrevetna soba (2-3 osobe)
  Cena po SOBI
  noćenje,
  doručak
  75 85 94 67
  Executive soba (max 2-3 osobe)
  Cena po SOBI
  noćenje,
  doručak
  78 91 101 67
  Suite Junior (max 2-3 osobe)
  Cena po SOBI
  noćenje,
  doručak
  78 91 101 67
  Family soba sa dve spavaće sobe
  (max 2-4 osobe) Cena po SOBI
  noćenje,
  doručak
  93 109 124 84

  NAPOMENE:
  *Cene su iskazane u evrima po osobi po danu u dvokrevetnoj sobi,dok su za ostale sobe,cene PO SOBI
  *Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, po principu švedskog stola (samoposluživanje)
  * U Family sobi nalazi se jedno kupatilo i jedan wc u drugoj sobi koji se doplaćuje 6 evra tokom cele sezone. 
  * Ne postoji mogućnost doplate za večeru
  *Korišćenje klima uređaja je u ceni
  *Wifi internet je dostupan na recepciji, besplatno
  *Sef u sobama, uz doplatu na licu mesta

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ).

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
  *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE. Datumi realizacije čekova su 10. i 25. u mesecu (sem decembra kada su datumi realizacije 10. i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.