Thermae Sylla Spa Wellness Hotel

Thermae Sylla Spa Wellness Hotel

Evia - LETO 2020, Grčka, Leto 2020

LETO 2020 USKORO
Thermae Sylla Spa Wellness Hotel

Thermae Sylla SPA je luksuzni hotel sa jednim od najboljih SPA kompleksa na svetu površine ~1800 m2! Prema Conde Nast Travelleru Thermae Silla Spa zasluženo je rangiran među prvih 10. Efekat tretmana u termalnim izvorima grada Edipsosa na grčkom ostrvu Evia (Euboea) testirali su veliki ljudi ovog sveta: Aristotel Onazis, Maria Callas, Vinstona Čerčila, Omar Sharif, Greta Garbo i mnoge druge poznate ličnosti.

Lokacija:  Hotel je od plaže udaljen oko 20 metara.
Usluga u hotelu: Usluga u hotelu je polupansion (doručak i večera)
Hotelski sadržaj: recepcija, a-la-carte restoran, klima uređaj, biznis centar, doktor (na poziv), garaža, sadržaj za hendikepirane, internet, perionica veša, lobi, mini market, restoran, natkriveno dvorište, sobna usluga, servis buđenja, bar, piano bar, bar na bazenu, košarkaški teren, teretana, unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, teniski teren… Smešten na samo 2,5 sata udaljenosti od Atine, na severu ostrva Evie. Thermae Sylla Spa 5* obećava sasvim drugačije iskustvo od običnog.. Opremljenost soba, unikatna dekoracija, ljubazno osoblje… Hotel je otvoren tokom cele godine, i poseduje 108 soba i dva restorana u okviru hotela.
U sobama: klima, mini bar (uz doplatu na licu mesta), Wi-Fi internet, SAT TV, telefon, mermerno kupatilo (kada/tuš), fen, bade mantili, papuče, sef, balkon/terasa (samo u nekim sobama). Tip dodatnog ležaja – na rasklapanje/standardni.


Upit za rezervaciju

 • Thermae Sylla Spa 5* – Edipsos, Evia 2019 
  TIP SMESTAJA USLUGA

  01/06-15/07

  01/09-30/09

   

  25/04-29/04
  16/07-31/08

   

  Dvokrevetna soba 2-4 osobe doručak,ručak 95 115
  3. odrasla osoba doručak,ručak -30% -30%
  Dete do 1,99 god
  doručak,ručak GRATIS
  GRATIS
  Prvo dete od 2 – 11,99 god doručak,ručak GRATIS GRATIS
  Drugo dete od 2 – 11,99 god doručak,ručak -50% -50%
  Dvokrevetna deluxe soba pogled more 2-3 doručak,ručak 127 142
  3. odrasla osoba doručak,ručak -30% -30%
  dete do 11,99 god
  doručak,ručak GRATIS
  GRATIS
  Dvokrevetna executive soba 2-4 doručak,ručak 110 125
  3. odrasla osoba doručak,ručak -30% -30%
  Prvo dete 0 – 11,99 god doručak,ručak GRATIS GRATIS
  Drugo dete od 2-11,99 god doručak,ručak -50% -50%
  Junior double suite (CENA PO SOBI)
  doručak,ručak 444 577
  Dvokrevetna superior soba doručak,ručak  121 136
  3. odrasla osoba doručak,ručak -30% -30%
  Dete do 11,99 god  doručak,ručak GRATIS GRATIS

  NAPOMENE:
  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene po osobi po danu, osim za Junior double suite gde je cena po sobi po danu.
  *Usluga je polupansion svedski sto, ali se sluzi dorucak i rucak
  *Unutrašnji i spoljašnji bazen su uključeni u cenu, kao i teretana 
  *Internet u salonu-uz doplatu na licu mesta
  * Sef u sobama-uključen u cenu

  Ovde mozete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

   

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

 • NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2019. god. BEZ KAMATE
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.