Vigles Sea View Hotel 2*

Vigles Sea View Hotel 2*

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2020, Leto 2020, Skiatos - LETO 2020, Skijatos hoteli - LETO 2020

Vigles Sea View Hotel 2*, grad Skijatos,Leto 2020

Leto 2020 USKORO

Vigles Sea View 3* hotel se nalazi u prelepom mestu u gradu Skijatosu za idilične odmore,među drvećem i zelenilom  grčke prirode. Lepota ostrvskog pejzaža okružuje hotel  i čini idealno mesto za one koji  traže drugačiji i lični doživljaj tokom njihovih odmora.

Sadržaja hotela: bašta, internet wi fi, servis za spremanje soba,bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu, bar na bazenu…

Sve sobe su prostrane i svetle sa naglaskom na detaljno čišćenje i održavanje kombinujući fleksibilnost  jednog opremljenog stana sa sadržajima i uslugama visokog kvaliteta.Sobe su opremljene klimom, kadom, internet wi fi, mini kuhinjom, sef, tuš, TV

Udaljenost od plaže 1km,od aerodroma 2 km, od centra grada 2km.

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom.

Cene u tabeli su bez popusta!

Upit za rezervaciju
 • VIGLES SEA VIEW HOTEL  2*,SKIJATOS  LETO 2019 

  TIP SMEŠTAJA USLUGA 

   

  21/05-10/06

  11/06-20/06

  21/06-15/07
  01/09-20/09
  16/07-31/08 21/09-30/09
  Dvokrevetna soba  2-3 noćenje, doručak 29 32 45 66 27
  Superior dvokrevetna soba pogled more 2-3 noćenje, doručak 34 39 54 73 32
  dete  do 3,99 godine noćenje, doručak GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  dete od 4-12.99 godina noćenje, doručak 6 6 6 6 6
  3. odrasla osoba noćenje,
  doručak
  11 11 11 11 11
  Suite pogled more 2 – 4 osobe noćenje,
  doručak
  42 51 68 86 48
  dete  do 3,99 godine noćenje,
  doručak
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  dete od 4 – 12,99 godina noćenje,
  doručak
  6 6 6 6 6
  3. i 4. odrasla osoba noćenje,
  doručak
  11 11 11 11 11

  NAPOMENE:

  *Cene su izražene u eurima po osobi po danu.
  *Usluga je noćenje sa doručkom(švedski sto)
  *Klima je uračunata u cenu.
  *WiFi-besplatno.
  *Sef u sobama-besplatno.
  *Krevetac za bebu na upit, besplatno korišćenje.

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela

  • SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.
   Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
   Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
   Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
   Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
   U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).
   Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.
   Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
   Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.