Elotia Hotel

Elotia Hotel 3* – Krit (Agia Apostoli) Sa površinom od 8.261 km2 ostrvo Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Max. Krit hoteli.

Elotia Hotel

Elotia Hotel 3* – Krit (Agia Apostoli)

Sa površinom od 8.261 km2 ostrvo Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Max.širina ostrva je 60 km a max. dužina jje 260 km. Obala je vrlo razuđena sa dosta zaliva, poluostrva, rtova i uvala, i dužine od 1046 km. Krit ima blagu mediteransku klimu. Na ostrvu iima oko 500.000 stanovnika koji uglavnom žive u gradovima. Glavni grad ostrva je Heraklion.

U regiji Hanja, na zapadnoj strani ostva, dominiraju impresivne Bele Planine (eng.White Mountains; gr. Lefka Ori) i poznati Nacionalni park. Regija Hanja  omogućava turističke usluge i aktivnosti svih vrsta, koje zadovoljavaju sve izbore. Čarobne peščane plaže Balos, Elafonisi su u ovoj regiji.

Destinacija: Agia Apostoli, Hanja, KRIT, GRČKA

Lokacija: Centar turističkog mesta

Elotia Hotel 3*, Agia Apostoli

Usluga: Polupansion (doručak – švedski sto -samoposluženje, večera – meni- izbor više jela)

Lokacija: nalazi se u mestu Agia Apostoli, 150m od peščane plaže Krisi Akti, 400 m od prodavnica, restorana, taverni, barova, pored autobuske stanice. 4km od grada Hanje, 19km od aerodroma.

Hotelski sadržaji: recepcija, restoran, bar, Wi-Fi besplatno u javnim prostorijama, parking.

Sobe: klima uređaj (besplatno), telefon, radio, frižider, sef (uz doplatu), fen, Wi-Fi, balkon/terasa.

Krit Hoteli Grcka - Krit avionom hoteli.

 

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatnu prirodu Krita, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Krit letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Krit cene. Krit hoteli. Grcka ostrva. Krit Last Minute.


Elotia Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Bazen
  • Parking
  • Restoran