HOTEL PRESPA

Hotel Prespa 3*, Pamporovo (Bugarska) smešten je na odličnoj lokaciji, u centru Pamporova, 1 km od ski lifta. Boravak u ovom hotelu može biti pravo uživanje

HOTEL PRESPA

Hotel Prespa 3*, Pamporovo (Bugarska) smešten je na odličnoj lokaciji, u centru Pamporova, 1 km od ski lifta. Hotel Prespa ima tradiciju  i dokazanu reputaciju izvrsnosti u Pamporovu, nalazi se u srcu mesta. Udaljen je do 200m od autobusnog stajališta i 500m od skijališta, predstavlja savršeno mesto za vaš skijaški odmor ili letnji odmor u planinama. Kopleks pruža dobre uslove i mogućnosti za organizovanje bilo kakvih poslovnih događaja ili grupnih poseta tokom cele godine. Boravak u ovom hotelu može biti pravo uživanje.

Smeštaj: Hotel Prespa sadrži ukupno 68 soba, 6 komfornih studija. Sve sobe mogu primiti trećeg gosta, a sadržaji u studijima su odlični za porodice sa decom. Svaka soba opremljena je kablovskom televizijom, mini barom i fenom za kosu. Gde god pogledate, neverovatan je pogled na planine Rodope. Ovde možete osetiti vladajuću tišinu.

  • Dvokrevetna standard soba za 2-3 osobe (2+1): francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, pomoćni ležaj.

Sadržaj hotela: recepcija, internet, lobi, lobi bar, restoran, Spa centar, sauna, fitnes, igraonica za decu, prevoz minibusom do ski lifta, parking.

Besplatne usluge: bežični internet, besplatan parking za goste hotela, igraonica za decu, korišćenje fitnes sale.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – samoposluživanje).

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL Hotel Prespa ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP 510/2020.
Turistička agencija “SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!


HOTEL PRESPA