Hotel Strazhite

Hotel Strazhite 4*, Bansko (Bugarska) se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Banskom,  250 m od gondole i nekoliko minuta hoda od centra. Bugarska hoteli. Bugarska zimovanje i skijanje

Hotel Strazhite

Hotel Strazhite 4*, Bansko (Bugarska) se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Banskom,  250 m od gondole i nekoliko minuta hoda od centra.

Smeštaj: Hotel Strazhite ima 3 sprata i raspolaže sa 160 lepo opremljenih soba.

  • Standardna dvokrevetna soba (2+1) za smeštaj 2-3 osobe (20-22 m2) : francuski ležaj ili dva singl kreveta, fotelja na razvlačenje, minibar, kupatilo sa fenom, balkon.

Sadržaj hotela: recepcija, restoran, bar, kafe, sef, wi-fi internet na recepciji, lift, kuglana, bilijar, stoni tenis, prodavnica, room servis, menjačnica, spa centar sa zatvorenim bazenom, sauna, masaža, fitnes, skijašnica, parking.

Ishrana: Polupansion (doručak i večera – samoposluživanje)

Bansko zimovanje - Zimovanje i skijanje Bugarska.

 

 

Morate iz prve ruke iskusiti neverovatnu prirodu Banska, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Bugarska zimovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Bugarska cene. Bugarska hoteli. Bugarska zimovanje i skijanje. Bugarska Last Minute.

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP 510/2020.

Turistička agencija “SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!