Sophia Hotel

Sophia Hotel 2* – Karpatos (Amopi) Karpatos pripada grupi ostrva Dodekaneze u južnom delu Egejskog mora. Glavni grad ostrva je Karpatos ili Pigadija. Obala ostrva je srednje razuđena.

Sophia Hotel

Sophia Hotel 2* – Karpatos (Amopi)

Karpatos pripada grupi ostrva Dodekaneze u južnom delu Egejskog mora. Glavni grad ostrva je Karpatos ili Pigadija. Ostrvo je udaljeno podjednako od Rodosa i Krita, a najbliže značajnije ostrvo je Kasos udaljeno 10 km jugozapadno.

Obala ostrva je srednje razuđena. Ostrvo se prostire 50km u pravcu sever-jug i svega 5-10 km u pravcu istok-zapad. Bogato je malim plazama. Klima Karpatosa je sredozemna sa dugim, sušnim letima i blagim i kišovitim zimama. Na ostrvu se najvise gaje masline i vinova loza.

Karpatos je podeljen na 10 mesta. Sva mesta su građena u tradicionalnom stilu. Na jugoistoku ostrva se nalazi glavni grad i glavna luka Karpatos ili Pigadija. Grad je okružen mestima Menetes, Arkasa, Aperi, Volada, Otos i Piles. Na severu se mogu naći mesta Mesori, Spoa i Olimpos, poslednje mesto na severu poznato po folkloru i tradicionalnoj arhitekturi. Postoje dve luke na ostrvu, jedna je u glavnom gradu Karpatos, a druga je Diafani, na severu ostrva u blizini Olimposa.

U trenutku kada dotaknete njegovo tlo, osvojiće vaše srce raznolikim predelima i neobično ljubaznim domaćinima obuzeće vas osećaj domaće atmosfere. Vreli zraci sunca vodiće vas na plaže, lepe kao da ih je oblikovala sama božanska ruka. Vruć, beli piesak, a ponegde i šljunak, milovaće vaša stopala i teško ćete odoleti blagom dodiru talasa i morskom plavetnilu. Otkrivanje sveta u unutrašnjosti ostrva, s njegovim hladnim izvorima, usamljenim kapelicama i pogledom na obalu koja oduzima dah, samo je jedna od mogućnosti letovanja na ovom ostrvu.

Destinacija: Amopi, KARPATOS, GRČKA

Lokacija: U neposrednoj blizini plaže

Usluga: Noćenje sa doručkom

Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak- švedski sto-samoposluženje)   / Polupansion: večera (servirana večera-predjelo, izbor jednog od ponudjena tri jela, salata, čaša vode i vina) – u taverni PERAMA MARIA (udaljena 1km)).

Gosti mogu korisititi ručak ili večeru u vreme koje njima odgovara.

Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom okruženju, na oko 150m od peščane plaže veliki Amoopi, 250m od peščane plaže mali Amoopi, 600m od šljunkovite Votsalakija plaže i oko 5 km od glavnog grada Pigadija do kojeg saobraća autobus, Aerodrome je udaljen 10.5km oh hotela.

Hotelski sadržaj:  recepcija, lobi, internet, TV sala, sala za doručak, bar, bazen, bazen za decu ,bašta sa dosta zelenila, ležaljke i suncobrani, parking. Hotel ima standard i superior sobe.

Sobe: kupatilo sa tušem, telefon, frižider , TV, sef (uz doplatu), klima (uz doplatu), balkon.

Karpatos Hoteli Grcka - Amopi, Karpatos letovanje.

 

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatnu prirodu Karpatosa, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Karpatos letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Karpatos cene. Karpatos hoteli. Grcka ostrva. Karpatos Last Minute.


Sophia Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Bazen
  • Dečiji bazen
  • Parking
  • Sala za droučak
  • Suncobrani i ležaljke
  • TV sala